Turta dulce mult aduce

By 12/02/2018Blog

Grija pentru “eticheta curata” a celor de la Ambrozia ne determina sa descoperim cat mai multe produse din gama lor. Daca saptamana trecuta va vorbeam despre biscuitii fara zahar, astazi vom povesti despre turta dulce. Si in acest caz avem in vedere un produs fara zahar adaugat.

Desi a trecut Craciunul de mai bine de o luna, este placut sa ne amintim de sarbatorile de iarna in timp ce savuram un ceai cald parfumat si mancam o turta dulce cu excelenta sa aroma de scortisoara. Ambrozia a dat nastere acestui produs clasic si nu a ezitat sa isi puna amprenta pe el, glazurand turta in fondant de cocos. Desertul este hand made, vegan, fara aditivi, cu ingrediente cat mai putin modificate fata de starea lor naturala, indulcit cu sirop de curmale si rasfatat in arome. Asa cum ne place noua: gustos si sanatos.

Pasiune, dedicare si experienta

Ambrozia reprezinta brandul unei companii tinere pe piata, insa cu interes pentru nutritie si stil de viata vegetarian de peste 15 ani. In tot acest timp, reprezentantii companiei si-au insusit acest mod de a se hrani si au urmarit in permanenta majoritatea studiilor pertinente din domeniu. “Ne-am axat mai mult pe ceea ce era practic si verificabil in loc sa ne axam pe mit sau legenda, cu toate ca stiinta actuala confirma multe dintre aceste legende despre vegetarianism”, ne asigura acestia.

In echipa Ambrozia exista ingineri-tehnologi cu o bogata experienta in domeniul alimentatiei publice, se lucreaza direct cu medici nutritionisti si consultanti in domeniul sanatatii si sunt dezvoltate parteneriate cu cabinete si clinici medicale. Toate acestea pentru a scoate pe piata un produs cat mai sigur. Mai presus de cuvinte, este important sa testati aceste produse si sa le lasati sa vorbeasca de la sine. Gustul este adevarata carte de vizita a celor de la Ambrozia.

Ingrediente sigure!

Am mentionat si in articole anterioare cat de important este sa verificati etichetele produselor pe care doriti sa le achizitionati. “Cream produse bazate integral pe ingrediente naturale, accesibile fiecarui om preocupat de sanatate, deschizand astfel orizontul posibilitatilor de a trai nu doar mult, ci si bine. Intentionam prin ineditul combinatiilor sa satisfacem atat nevoia de bun si placut la gust, cat si nevoia de „eticheta curata”. Dorim ca fiecare sa se bucure de hrana „vie”, aducand astfel o reala optiune de alegere fata de multitudinea de produse asa zis naturale, dar care ascund o serie de „secrete” nu tocmai placute. Ca sugestie de verificare directa, usoara si accesibila a proprietatilor si calitatilor unor produse, va recomandam sa fiti atenti la gustul si starea pe care o aveti dupa degustarea acestora”, ne sfatuiesc reprezentantii Ambrozia.

Si pentru ca vorbim despre ingrediente sigure, pe eticheta turtei dulci veti gasi doar urmatoarele: faina integrala de grau, sirop de curmale, faina de secara, ulei de cocos, zahar din flori de cocos, amestec condimente (cuisoare, cardamom, anason stelat, ghimbir, coriandru).

Va asteptam la Camara cu Merinde pentru a va bucura inca putin de gustul Craciunului!

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…

Moş Nicolae îşi pregăteşte desaga cu dulciuri

| Blog | No Comments
Noaptea de 5 spre 6 decembrie este una magică, una dedicată copiilor cuminţi, ce-şi vor lustrui ghetuţele cu speranţa că în dimineaţa următoare le vor găsi pline cu dulciuri lăsate…

Produse cu iz tradiţional dedicate sărbătorii centenarului

| Blog | No Comments
Săptămâna aceasta sărbătorim Centenarul Marii Uniri, însă în felul nostru. Şi cum am putea face asta mai bine, dacă nu printr-o manieră... culinară?! Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde…

Reţete de sezon pe bază de sfeclă roşie

| Blog | No Comments
Vă povesteam în articolul anterior că sfecla roşie nu este folosită la adevărata sa valoare. Pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, a întări sistemul imunitar şi a sta departe de numeroase…

Sfecla roşie – una dintre cele mai benefice legume pentru organism

| Blog | No Comments
Deşi sfecla roşie este o legumă atât de comună, v-aţi întrebat vreodată cât de benefică este aceasta pentru organism? Vitaminele A, B, C şi E, folaţi, magneziu, fier, potasiu, cupru,…