Sucurile din iarba de orz şi de grâu

By 12/05/2015Blog

Iarba de orz şi iarba de grâu sunt unele dintre cele mai bune surse de clorofilă vie disponibile astăzi. Dr. Birscher, cercetător, a numit clorofila „puterea concentrată a soarelui”.
Sucurile din iarbă de orz şi de grâu sunt cunoscute pentru contribuţia lor în vindecarea unor oameni aflaţi în faze terminale ale unor boli severe. Sunt utilizate în tratarea cancerului, afecţiunilor digestive, pulmonare, circulatorii, dar şi în tratarea unor boli nervoase grave.

Orzul verde conţine de peste 250 ori mai multă vitamina A decât salată verde, de peste 25 ori mai mult potasiu decât bananele, de peste 11 ori mai mult calciu decât laptele, de peste 7 ori mai multă vitamina C decât portocalele, de peste 10 ori mai multă vitamina B1 decât spanacul, de peste 23 ori mai multă biotina (factor din grupul vitaminelor B) decât laptele.
Iarba de grâu este una dintre cele mai directe şi concentrate forme de energie solară. Când este preparat ca suc este energizantul optim. Doar 45 ml de suc de „grâu verde” este echivalentul nutriţional a aprox. 2 kg jumătate de legume proaspete şi conţine 103 vitamine şi minerale.

Sucul făcut din iarbă de grâu este 70% clorofila şi este un puternic detoxifiant, purifica şi hrăneşte corpul prin oxigenarea celulelor albe din sânge, care cresc sistemul imunitar. Este totodată benefic pentru cei care vor să scadă în greutate.

Sucurile din iarbă de orz şi de grâu intervin ca remediu principal în unele cazuri sau ca adjuvant în bolile grave în următoarele afecţiuni: boli ale aparatului digestiv (stomatita, anorexie, gastrita, ulcer, pancreatita (adjuvant), colita), boli hepatice (hepatita virală, adjuvant în ciroza, colecistita), afecţiuni cardio-vasculare (cardiopatie ischemică, arteroscleroza cerebrală, infarct miocardic, hiper şi hipotensiune arterială, hemoroizi, ulcere varicoase, tromboflebite), afecţiuni ale sistemului nervos (retard psiho-motor, neurastenie, insomnie, schizofrenie, epilepsie, nevralgie de trigemen, nevralgie facială), afecţiuni metabolice (diabet, obezitate, anemie, carente de minerale şi vitamine), afecţiuni ale aparatului respirator (bronşită, astm bronşic, TBC pulmonar, gripă, viroza pulmonară, rinită alergică), afecţiuni maligne (cancer cu diferite localizări), dereglări hormonale (hiper şi hipotiroidie), afecţiuni ale oaselor (artrită, reumatism articular acut, lombosciatica), afecţiuni ale pielii (acnee, pistrui, dermatita, eczeme), boli ale aparatului reproducător (sterilitate, impotenţă), afecţiuni oculare.

Cum se obţin sucurile din iarbă de orz şi de grâu? Puteţi să plantaţi iarba la dumneavoastră acasă, în pământ organic şi să vă preparaţi sucul în fiecare dimineaţă cu ajutorul unui aparat special. Sucul se bea pe stomacul gol cu 30 de minute înainte de masă şi niciodată nu se bea o cantitate mai mare de 50 de ml, deoarece acesta este extrem de concentrat.

Dacă nu aveţi timp să cultivaţi iarba şi să vă preparaţi sucul, vă invităm în magazinul nostru “Cămara cu merinde”. În fiecare dimineaţă, întâmpinăm clienţii cu 50 de ml de sănătate pură. Noi preparam sucul pe loc, cu ajutorul storcătorului special. Am investit în această direcţie, deoarece suntem convinşi de efectele puternice pe care le au sucurile, atât în tratarea bolnavilor, dar extrem de utile şi în cazul persoanelor sănătoase.

Pentru rezultate remarcabile, recomandăm să beţi sucul în fiecare dimineaţă timp de 3 luni. Este important, ca pe lângă această, să aveţi un regim alimentar sănătos.
Merită să vă îndreptăţi atenţia către corpul dumneavoastră, pentru că acesta să vă recompenseze cu o viaţă lipsită de probleme fizice şi de stres.

Începeţi ziua cu sucurile de orz şi de grâu, sucurile ce dau viaţa organismului!

Citeste si: / View All Posts

Sărbători fericite!

| Blog | No Comments
Iată că a sosit acel moment al anului când privim în urmă şi analizăm cele 12 luni trecute. Putem spune chiar petrecute împreună.

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…