„Life is too good to eat bad food”

Camara cu Merinde este un proiect de suflet al familiei mele. Am deschis usa propriei noastre camare unde exista sursa de energie, fericire si sanatate. Am ales sa va impartasim stilul nostru de viata in toamna anului 2014. Ni s-a parut important sa convingem cat mai multi oameni sa isi iubeasca propriul corp si sa adopte o alimentatie sanatoasa raw vegan. Ce inseamna o alimentatie sanatoasa? Ne hranim bine atunci cand consumam fructe, legume si seminte cat mai apropiate de forma lor naturala, cat mai putin preparate termic, fara aditivi si fara zahar. Acestea sunt mult mai usor de digerat. Este necesar sa avem grija de corpul nostru, pentru a fi recompensati cu acea stare de bine data de o functionare corecta a organismului.

Meniurile noastre sunt gatite dupa retete vegetariene, vegane si raw vegane gandite de cei mai buni chefi din tara. Echipa noastra de bucatari participa periodic la traininguri pentru a va putea oferi cele mai gustoase si diversificate preparate. Meniurile variaza de la o zi la alta si pot fi achizitonate in regim Take Away, Delivery si Catering. De asemenea, bucuria fiecarei zile ce sta intr-un mic desert o pastram cu retetele dulci, de care suntem mandri.

Va incurajam, totodata, sa va hraniti corpul atat in interior, cat si la exterior. Din acest motiv va asteptam sa treceti pragul Camarei pentru a alege produsul potrivit nevoilor dumneavoastra. Am facut o selectie a celor mai bune produse cosmetice, fara parabeni sau substante periculoase.

Daca imbratisati conceptul Camara cu Merinde, lasati-va pe mainile noastre si vom avea grija sa apelati din ce in ce mai rar la serviciile doctorului dumneavoastra. Rasplata efortului nostru este sa stim ca v-am convins sa adoptati un stil de viata sanatos.

„Camara cu Merinde” doreste sa devina o franciza menita sa incurajeze cat mai multe persoane sa schimbe obiceiurile alimentare daunatoare.

Camara cu Merinde SRL este certificata pentru comercializarea de produse BIO de catre Austria Bio Garantie GmbH.

Descarca certificatul | Verifica online