Biscuitii vegani Ambrozia au “invadat” rafturile cu gusturi noi

By 02/02/2018Blog

Va mai amintiti de gustosii biscuiti vegani fara zahar adaugat Ambrozia? In urma cu mai bine de un an va povesteam despre cum au luat nastere acesti biscuiti excelenti cu ajutorul patiseriei traditionale.

“Parintii” brandului Ambrozia au gandit sa creeze un produs dulce fara zahar, sanatos, pe baza de cereale, insa cu gust de prajitura. Vi se pare poveste? Va asiguram ca au reusit. Astazi se pot mandri cu o gama larga de produse fara zahar, unele chiar si fara gluten, cu ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata. Gustul este cel putin la fel de bun precum cel al desertului pe baza de zahar.

Despre ingredientele folosite

“Fiecare ingredient folosit poate fi subiectul unei conferinte in sine despre nutritie. Pentru a enumera cateva dintre acestea, vom specifica: faina integrala spelta, uleiul presat la rece, siropul de struguri obtinut din must prin evaporare în vid la 60° Celsius si prin ionizare, nuca de cocos deshidratata natural, fainurile de hrisca, naut si orez, care sunt macinate lent intr-o moara cu roata din piatra, cacao naturala nemodificata alcalin, de provenienta belgiana, pasta proaspata de masline kalamata adusa special din Creta, fara adaos de conservanti. In plus, aceste ingrediente sunt cat mai putin modificate fata de starea lor naturala si optam pentru o folosire cat mai traditionalista si de scoala veche a proceselor tehnologice. Putem spune cu adevarat ca avem produse hand-made sau produse manufacturate”, ne asigura reprezentantii brandului Ambrozia.

Sortimente pentru toate gusturile

Aminteam in articolul https://www.camaracumerinde.ro/ce-produse-organice-mai-culegem-de-pe-mapamond-biscuiti-vegani-ambrozia/ ca imbunatatirea retetelor si diversificarea acestora este obiectivul principal al companiei Hiper Ambrozia. Ne-au dovedit inca o data ca se tin de cuvant.

Pentru a va convinge de gustul unic, va recomandam sa gustati cel putin unul dintre cele sapte sortimente noi aduse pe rafturile din “Camara cu Merinde”!

  • Biscuiti vegani cu musli bio
  • Biscuiti vegani cu ciocolata si visine
  • Biscuiti vegani cu nuca si busuioc
  • Biscuiti vegani cu mirodenii si cacao
  • Biscuiti vegani cu lavanda si mei
  • Biscuiti vegani cu morcovi si cuisoare
  • Biscuiti vegani cu telina, mac si lamaie

Cinci metode eficiente de detox

| Blog | No Comments
Există numeroase voci care condamnă această practică a detoxifierii organismului, spunând că “străbunicii nu mai ţineau cure de detox şi erau sănătoşi”. Noi spunem simplu: dacă nu exista, nu se…

Superalimente de la Raab Vitalfood

| Blog | No Comments
Povestea Raab Vitalfood a început în urmă cu mai bine de 25 de ani, când Michael Raab a deschis o mică afacere în Munich, ce avea ca obiectiv promovarea unei…

Vrejul de fasole şi miracolul din păstăi

| Blog | No Comments
Ce faceţi cu un bob de fasole în lumea reală? Îl puneţi în pământ, aşteptaţi să încolţească şi să dea naştere tot unui vrej. Acesta nu vă va duce în…

Ce spun persoanele publice despre veganism

| Blog | No Comments
Am consultat reviste de specialitate, am ascultat sfaturile nutriţioniştilor, am răsfoit cărţi ale oamenilor de ştiinţa ce studiază lumea vegană, am urmărit documentare şi talk show-uri pe această temă. Informaţia…

Cinci fructe de sezon pentru un organism puternic

| Blog | No Comments
Luna iulie nu ne aduce doar căldură, ci şi o diversitate de fructe bogate în elemente nutritive. Dacă daţi o fugă în piaţă veţi găsi tarabe “colorate” cu piersici, caise,…

Idei de băuturi fresh pentru zile caniculare

| Blog | No Comments
Pofta de mâncare ne cam lipseşte în ultima perioadă. Să fie căldura de vină... sau poate ne luăm energia din cheful de viaţă dat de vacanţă. Oricare ar fi motivul,…