Biscuitii vegani Ambrozia au “invadat” rafturile cu gusturi noi

By 02/02/2018Blog

Va mai amintiti de gustosii biscuiti vegani fara zahar adaugat Ambrozia? In urma cu mai bine de un an va povesteam despre cum au luat nastere acesti biscuiti excelenti cu ajutorul patiseriei traditionale.

“Parintii” brandului Ambrozia au gandit sa creeze un produs dulce fara zahar, sanatos, pe baza de cereale, insa cu gust de prajitura. Vi se pare poveste? Va asiguram ca au reusit. Astazi se pot mandri cu o gama larga de produse fara zahar, unele chiar si fara gluten, cu ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata. Gustul este cel putin la fel de bun precum cel al desertului pe baza de zahar.

Despre ingredientele folosite

“Fiecare ingredient folosit poate fi subiectul unei conferinte in sine despre nutritie. Pentru a enumera cateva dintre acestea, vom specifica: faina integrala spelta, uleiul presat la rece, siropul de struguri obtinut din must prin evaporare în vid la 60° Celsius si prin ionizare, nuca de cocos deshidratata natural, fainurile de hrisca, naut si orez, care sunt macinate lent intr-o moara cu roata din piatra, cacao naturala nemodificata alcalin, de provenienta belgiana, pasta proaspata de masline kalamata adusa special din Creta, fara adaos de conservanti. In plus, aceste ingrediente sunt cat mai putin modificate fata de starea lor naturala si optam pentru o folosire cat mai traditionalista si de scoala veche a proceselor tehnologice. Putem spune cu adevarat ca avem produse hand-made sau produse manufacturate”, ne asigura reprezentantii brandului Ambrozia.

Sortimente pentru toate gusturile

Aminteam in articolul http://www.camaracumerinde.ro/ce-produse-organice-mai-culegem-de-pe-mapamond-biscuiti-vegani-ambrozia/ ca imbunatatirea retetelor si diversificarea acestora este obiectivul principal al companiei Hiper Ambrozia. Ne-au dovedit inca o data ca se tin de cuvant.

Pentru a va convinge de gustul unic, va recomandam sa gustati cel putin unul dintre cele sapte sortimente noi aduse pe rafturile din “Camara cu Merinde”!

  • Biscuiti vegani cu musli bio
  • Biscuiti vegani cu ciocolata si visine
  • Biscuiti vegani cu nuca si busuioc
  • Biscuiti vegani cu mirodenii si cacao
  • Biscuiti vegani cu lavanda si mei
  • Biscuiti vegani cu morcovi si cuisoare
  • Biscuiti vegani cu telina, mac si lamaie

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…

Moş Nicolae îşi pregăteşte desaga cu dulciuri

| Blog | No Comments
Noaptea de 5 spre 6 decembrie este una magică, una dedicată copiilor cuminţi, ce-şi vor lustrui ghetuţele cu speranţa că în dimineaţa următoare le vor găsi pline cu dulciuri lăsate…

Produse cu iz tradiţional dedicate sărbătorii centenarului

| Blog | No Comments
Săptămâna aceasta sărbătorim Centenarul Marii Uniri, însă în felul nostru. Şi cum am putea face asta mai bine, dacă nu printr-o manieră... culinară?! Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde…

Reţete de sezon pe bază de sfeclă roşie

| Blog | No Comments
Vă povesteam în articolul anterior că sfecla roşie nu este folosită la adevărata sa valoare. Pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, a întări sistemul imunitar şi a sta departe de numeroase…

Sfecla roşie – una dintre cele mai benefice legume pentru organism

| Blog | No Comments
Deşi sfecla roşie este o legumă atât de comună, v-aţi întrebat vreodată cât de benefică este aceasta pentru organism? Vitaminele A, B, C şi E, folaţi, magneziu, fier, potasiu, cupru,…