Pentru ca sfaturile dumneavoastra conteaza…

Autor: 25/12/2017 Blog

Anul ce vine dorim sa fie unul… asa cum vi-l doriti si de aceea va lansam o provocare ce se lasa cu premii. Pentru a fi mai aproape de dorintele si nevoile dumneavoastra va propunem sa ne lasati un comentariu la aceasta postare in care sa ne scrieti ce sfaturi aveti pentru noi.

Ne puteti spune care sunt produsele pe care ati vrea sa le achizitionati de pe rafturile din Camara cu Merinde sau ce retete noi ati vrea sa comandati la meniul de pranz. Totodata, ne puteti transmite ce nu va place la noi, ce va place, ce doriti sa schimbam sau sa perfectionam. Pentru ca intentionam ca 2018 sa fie unul bogat in activitati si in produse noi, ne va fi de folos feedbackul venit din partea voastra. Sugestiile dumneavoastra vor intra in lista noastra de “to do” si vom face tot posibilul sa le materializam in urmatoarele 12 luni.

Feedbackul dumneavoastra va fi premiat

Pe data de 10 ianuarie vom organiza o tombola la care vor participa toti cei care ne-au lasat un comentariu la prezenta postare. Vom acorda trei premii ce constau in:

Locul 1: Aveti masa de pranz asigurata timp de o saptamana. Va livram zilnic felul 1, felul 2 si desert.

Locul 2: Primiti un tort raw vegan. Puteti alege orice sortiment dintre specialitatile noastre.

Locul 3: Beneficiati de un voucher de 20% discount ce poate fi aplicat la produsele preparate in bucataria Camara cu Merinde.

Daca doriti sa fiti prezenti la extragere va asteptam pe terasa din bulevardul Mamaia nr. 180 pe data de 10 ianuarie 2018. Va vom tine la curent cu privire la toate detaliile tombolei. Aceasta va fi inregistrata si va fi postata, de asemenea, pe facebook Camara cu Merinde.

Cum sa traiesti cel putin 100 de ani!

| Blog | No Comments

Undeva in nordul Pakistanului traieste cea mai longeviva populatie din lume, care respecta obiceiuri vechi ce o feresc de boli, mostenite de la strabuni. Modul in care traiesc acesti oameni numiti Burusho, locuitori din zona Hunza, efortul fizic pe care il depun zilnic, ce alimente consuma, cu ce se hranesc in post, toate aceste aspecte contribuie la calitatea vietii lor.

Retete vegane bogate in proteine

| Blog | No Comments

Va povesteam in articolul trecut ca proteinele sunt pietrele de temelie care stau la baza constructiei organismului. Acestea contribuie la dezvoltarea tesuturilor si dau energie corpului, fapt pentru care va sfatuim sa le includeti frecvent in meniu.

Surse de proteine vegetale si rolul acestora in organism

| Blog | No Comments

Asa cum DEX-ul ne invata, proteina este acea substanta organica cu greutate moleculara foarte mare, indispensabila in alimentatie. De ce este indispensabila? Pentru ca indeplineste in organism multiple functii fundamentale, cu rol important in celula vie.

Turta dulce mult aduce

| Blog | No Comments

Grija pentru “eticheta curata” a celor de la Ambrozia ne determina sa descoperim cat mai multe produse din gama lor. Daca saptamana trecuta va vorbeam despre biscuitii fara zahar, astazi vom povesti despre turta dulce. Si in acest caz avem in vedere un produs fara zahar adaugat.

Biscuitii vegani Ambrozia au “invadat” rafturile cu gusturi noi

| Blog | No Comments

Va mai amintiti de gustosii biscuiti vegani fara zahar adaugat Ambrozia? In urma cu mai bine de un an va povesteam despre cum au luat nastere acesti biscuiti excelenti cu ajutorul patiseriei traditionale.

Siropul de pin, un adevarat aliat pentru sanatate

| Blog | No Comments

De fiecare data cand dam o fuga pe la munte nu uitam sa luam de la producatorii locali si doua-trei sticlute cu sirop de pin. Acest medicament natural a trecut testul timpului si s-a dovedit a fi extrem de eficient in tratarea mai multor afectiuni, precum cele pulmonare, renale, reumatismul, insomniile si stresul.

Camara cu Merinde
Bd. Mamaia nr. 180
Constanta, CT 900540
Romania