Noutăţi de la Happylife pentru momente dulci

Autor: 30/05/2018 Blog

Şase sortimente noi de batoane vegane, ciocolată cu cinci arome diferite, fără zahăr adăugat, şi numeroase vafe crocante cu felurite arome date de ingrediente naturale, culese din surse sigure. Acestea sunt produsele cu care ne-am înnoit în luna mai. Toate poartă eticheta Happylife, un brand cu alimente exclusiv organice.

Fără gluten, lactoza, zahăr adăugat, alergeni şi conservanţi!

“Obiectivul nostru este de a da naştere unor bunătăţi preparate cu ajutorul ingredientelor achiziţionate din surse curate, pe care toată lumea le poate mânca. De aceea am produs alimente fără gluten, lactoza, zahăr adăugat, alergeni şi conservanţi. De asemenea, dorim să creăm reţete care să aducă atât beneficii pentru sănătate, cât şi o ploaie de arome.

Dezvoltarea de noi produse ecologice ne-a captivat atât de mult încât controalele stricte de calitate ale materiilor prime intrate în fabrică şi verificarea întregului lanţ de producţie au devenit rutină pentru noi”, ne-au povestit reprezentanţii Happylife. Această echipă deosebită din Slovacia respectă natura şi regulile sale nescrise încă din 2009.

De-a lungul timpului, Happylife a dezvoltat mii de produse ecologice cu efecte benefice asupra sănătăţii, datorită devotamentului pentru munca depusă, practicilor corecte şi anilor de experienţă. “Producţia ecologică ne-a învăţat să onorăm mai mult înţelepciunea strămoşilor şi tradiţia noastră. Doar în acest mod putem obţine produse pentru o viaţă cu adevărat mai fericită”, au adăugat cei de la Happylife.

Ciocolată vegană artizanală

Happylife Choco nu conține derivate din lapte, grăsimi întărite și lecitină din soia. Nu are în conţinut zahăr rafinat sau îndulcitori artificiali. De asemenea, ciocolata vegană nu are în compoziţie gluten, arome adăugate, coloranți sau conservanți și nu conține ingrediente modificate genetic (OMG). Este îndulcită numai cu sirop de agave natural, cu indice glicemic scăzut. Acest produs este potrivit pentru diabetici și vegani. Iubitorii de ciocolată vor aprecia cu siguranţă cele cinci sortimente Happylife Choco pe care le-am adus la Cămara cu Merinde:

  • Ciocolată vegană bio 65% cacao cu coacăze
  • Ciocolată vegană bio 80% cacao
  • Ciocolată vegană bio 65% cacao cu cocos
  • Ciocolată vegană bio 65% cacao cu cireşe
  • Ciocolată vegană bio 60% cacao cu migdale

 

Happylife Raw Bar

Batoanele nutritive sunt proiectate în conformitate cu principiile tradiţiei care susţin ideea că oamenii ar trebui să mănânce roadele culturilor care se dezvoltă în împrejurimile lor, deoarece acestea sunt cele care susţin pe deplin echilibrul energetic al organismului. Batoanele sunt făcute din fructe şi nuci uscate cu grijă şi nu conţin gluten, lactoză şi soia. Nu conţin coloranţi, conservanţi, aditivi artificiali sau zahăr adăugat, ci doar zaharurile naturale din fructe. Acestea vă pot fi la îndemâna ori de câte ori doriţi să luaţi o gustare sănătoasă între mese sau aveţi nevoie de un plus de energie.

La Cămara cu Merinde veţi găsi batoane pe bază de cocos, seminţe de chia, goji sau pere. Tot sub brandul Happylife veţi vedea pe rafturile noastre o serie de vafe crocante  cu roşii, sfecla, mix de seminţe, dovleac, usturoi, mac, mere şi scorţişoară, nuci şi vanilie sau cu cocos şi anason. Vă aşteptăm să le testaţi!

Fermele organice. Un drum mai sigur spre sănătate

| Blog | No Comments

De la oraş la ţara sau invers? Care ar fi ascensiunea în viziunea dumneavoastră? Myra şi Drew Goodman, doi tineri crescuţi în centrul oraşului New York, au decis fără să clipească să se mute într-o zonă liniştită, în mijlocul naturii, departe de zgomotul neîncetat al traficului şi feriţi de orice urmă de poluare.

În frigider sau în congelator? Cum păstrăm corect alimentele?

| Blog | No Comments

Preţul mic al produselor congelate ne-a făcut în timp să ne îndreptăm atenţia în mare parte către produsele proaspete, deoarece ştim cu toţii că preţul reflectă de cele mai multe ori calitatea.

20 de idei pentru o gustare sănătoasă, vegană

| Blog | No Comments

Ne-am gândit să facem astăzi o listă cu 20 de sugestii ce vă pot fi de folos când doriţi să luaţi o gustare şi nu ştiţi ce să conţină aceasta. Să fie o mână de migdale? Sau o cană de fructe? Poate un smoothie…

Trei reţete delicioase pe bază de căpşuni

| Blog | No Comments

Un fruct romantic adorat atât de adulţi, cât şi de copii, cu gust dulce, răcoritor şi uşor de inclus în reţete pline de savoare. Dar oare mai este nevoie de prezentare? Astăzi am ales să vorbim despre câteva preparate pe bază de căpşuni ce vă pot face zilele mai dulci.

Noutăţi de la Happylife pentru momente dulci

| Blog | No Comments

Şase sortimente noi de batoane vegane, ciocolată cu cinci arome diferite, fără zahăr adăugat, şi numeroase vafe crocante cu felurite arome date de ingrediente naturale, culese din surse sigure.

Reţete spirituale şi culinare de pe “Insula Zeilor”

| Blog | No Comments

Un loc unde este nepoliticos să-ţi arăţi mânia. Un colţ de pământ unde este natural să fii empatic şi unde 80% dintre locuitori se roagă, fac yoga şi practică meditaţia înainte de culcare.

Camara cu Merinde
Bd. Mamaia nr. 180
Constanta, CT 900540
Romania