Ce mai e nou pe la Cămara cu Merinde

By 15/08/2018Blog

Ne place să vă surprindem permanent cu produse noi, fie cu reţete preparate în bucătăria proprie sau cu alimente importate de la cei mai grijulii producători. Printre cutii de unt de arahide, pudre proteice, miere, sucuri naturale, batoane proteice, lapte vegetal, alge şi tot felul de bunătăţi, am decis să mai strecurăm câteva chipsuri vegane ecologice.

VitaSnacks – Chipsuri raw cu roşii, dovlecel şi busuioc

“Suntem sănătate, suntem savoare, suntem surpriză, suntem VitaSnacks”. Cam aşa descriu reprezentanţii VitaSnacks primele chipsuri despre care am decis să vă vorbim astăzi. Le găsiţi la Cămara cu Merinde şi vă asigurăm că sunt extrem de gustoase şi, mai ales, sănătoase. VitaSnacks sunt legume tăiate într-un mod atrăgător, selecţionate în sezonul potrivit şi certificate ecologic. Acestea sunt supuse unui procedeu special de deshidratare, la o temperatură mai mică de 47 grade Celsius, din care rezultă chipsuri raw, cu o textură crocantă. Produsele VitaSnacks nu necesită îngheţarea sau prăjirea legumelor şi nu conţin conservanţi sau aditivi. Acestea sunt ideale pentru consumatorii raw vegani şi cei care adoptă o dietă fără gluten.

De RIT – Chipsuri ecologice din năut cu paprika

O altă achiziţie nouă o reprezintă chipsurile De RIT ce sunt produse cu ajutorul unor boabe de năut atent selecţionate şi verificate, provenite din agricultură ecologică. Pentru o savoare unică, acestea sunt asezonate cu paprika. De ce să le alegeţi? Pentru că toate ingredientele provin din culturi certificate ecologic şi conţin cu 30% mai puţine grăsimi saturate în comparaţie cu chipsurile din cartofi.

Produsele De RIT au luat naştere într-o mică fermă din Olanda, în urmă cu mai bine de 40 de ani. Încă de la început, producătorii au crezut în calitatea dată de alimentele organice, au dat dovadă de pasiune pentru gustul autentic şi au ales să lucreze după tehnici tradiţionale.

Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde să vă luaţi porţia de sănătate!

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…

Moş Nicolae îşi pregăteşte desaga cu dulciuri

| Blog | No Comments
Noaptea de 5 spre 6 decembrie este una magică, una dedicată copiilor cuminţi, ce-şi vor lustrui ghetuţele cu speranţa că în dimineaţa următoare le vor găsi pline cu dulciuri lăsate…

Produse cu iz tradiţional dedicate sărbătorii centenarului

| Blog | No Comments
Săptămâna aceasta sărbătorim Centenarul Marii Uniri, însă în felul nostru. Şi cum am putea face asta mai bine, dacă nu printr-o manieră... culinară?! Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde…

Reţete de sezon pe bază de sfeclă roşie

| Blog | No Comments
Vă povesteam în articolul anterior că sfecla roşie nu este folosită la adevărata sa valoare. Pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, a întări sistemul imunitar şi a sta departe de numeroase…

Sfecla roşie – una dintre cele mai benefice legume pentru organism

| Blog | No Comments
Deşi sfecla roşie este o legumă atât de comună, v-aţi întrebat vreodată cât de benefică este aceasta pentru organism? Vitaminele A, B, C şi E, folaţi, magneziu, fier, potasiu, cupru,…