Ce mai e nou pe la Cămara cu Merinde

By 15/08/2018Blog

Ne place să vă surprindem permanent cu produse noi, fie cu reţete preparate în bucătăria proprie sau cu alimente importate de la cei mai grijulii producători. Printre cutii de unt de arahide, pudre proteice, miere, sucuri naturale, batoane proteice, lapte vegetal, alge şi tot felul de bunătăţi, am decis să mai strecurăm câteva chipsuri vegane ecologice.

VitaSnacks – Chipsuri raw cu roşii, dovlecel şi busuioc

“Suntem sănătate, suntem savoare, suntem surpriză, suntem VitaSnacks”. Cam aşa descriu reprezentanţii VitaSnacks primele chipsuri despre care am decis să vă vorbim astăzi. Le găsiţi la Cămara cu Merinde şi vă asigurăm că sunt extrem de gustoase şi, mai ales, sănătoase. VitaSnacks sunt legume tăiate într-un mod atrăgător, selecţionate în sezonul potrivit şi certificate ecologic. Acestea sunt supuse unui procedeu special de deshidratare, la o temperatură mai mică de 47 grade Celsius, din care rezultă chipsuri raw, cu o textură crocantă. Produsele VitaSnacks nu necesită îngheţarea sau prăjirea legumelor şi nu conţin conservanţi sau aditivi. Acestea sunt ideale pentru consumatorii raw vegani şi cei care adoptă o dietă fără gluten.

De RIT – Chipsuri ecologice din năut cu paprika

O altă achiziţie nouă o reprezintă chipsurile De RIT ce sunt produse cu ajutorul unor boabe de năut atent selecţionate şi verificate, provenite din agricultură ecologică. Pentru o savoare unică, acestea sunt asezonate cu paprika. De ce să le alegeţi? Pentru că toate ingredientele provin din culturi certificate ecologic şi conţin cu 30% mai puţine grăsimi saturate în comparaţie cu chipsurile din cartofi.

Produsele De RIT au luat naştere într-o mică fermă din Olanda, în urmă cu mai bine de 40 de ani. Încă de la început, producătorii au crezut în calitatea dată de alimentele organice, au dat dovadă de pasiune pentru gustul autentic şi au ales să lucreze după tehnici tradiţionale.

Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde să vă luaţi porţia de sănătate!

Sfecla roşie – una dintre cele mai benefice legume pentru organism

| Blog | No Comments
Deşi sfecla roşie este o legumă atât de comună, v-aţi întrebat vreodată cât de benefică este aceasta pentru organism? Vitaminele A, B, C şi E, folaţi, magneziu, fier, potasiu, cupru,…

Aliaţi pentru imunitate

| Blog | No Comments
A sosit acel moment al anului când este indicat să testăm puterea plantelor, fructelor, legumelor şi a produselor apicole de a ne ţine departe de răceli. Despre ce alimente vorbim…

Ghidul veganului Partea a V-a: “Cum menţinem o dietă vegană echilibrată?”

| Blog | No Comments
Viaţa veganului e uşoară. Mult mai uşoară decât pare din exterior... şi 100% mai colorată decât cea a consumatorilor de alimente pe bază de carne. Nu o spunem doar noi,…

Ce gătim cu ajutorul… dovleacului?

| Blog | No Comments
Acest fruct nu este doar un aliment bogat în elemente nutritive, ci şi un ingredient ce dă savoare preparatelor şi vă răsfaţă, indiferent de forma sub care îl consumaţi. Fie…

Dovleacul – vedeta toamnei

| Blog | No Comments
Poate fi consumat copt, crud, în prăjituri, în plăcinte, sub formă de supă cremă, smoothieuri, în salate... şi sub orice altă formă vă puteţi imagina. Dovleacul are un conţinut foarte…

Cum facem faţă frigului?

| Blog | No Comments
Anotimpul rece nu aduce doar temperaturi scăzute, ci şi o stare permanentă de oboseală, răceli repetate, piele uscată şi impulsul de a mânca peste măsura obişnuită. Frigul ne ţine mai…