VOELKEL. Sucuri naturale din 1936

By 08/03/2017Blog
VOELKEL. Sucuri naturale din 1936

De mai bine de 80 de ani, compania Voelkel sustine agricultura ecologica, dand nastere unor sucuri absolut delicioase si sanatoase. In 1920 Karl si Margret Voelkel au fost pionieri in spiritul Wandervogel, o miscare a tinerilor din Germania ce lupta pentru inlaturarea restrictiilor societatii si revenirea la natura si libertate.

Cu aceste principii la baza, cei doi s-au decis sa se mute intr-o zona de deal slab populata, pe raul Elba. Acolo au plantat meri, peri, cirese, capsuni si coacaze. Ani la rand Karl si Margret s-au plimbat din sat in sat cu o presa de suc si au transformat fructele localnicilor in bauturi delicoase. In 1936 acestia au decis sa infiinteze o moara de cidru permanenta in apropiere de Pevestorf.

A doua generatie a dus afacerea de familie la un alt nivel, dezvoltand un concept transregional. Compania a continuat sa produca sucuri naturale folosindu-se si de fructe salbatice. Brandul Voelkel a cunoscut cea mai mare ascensiune la a treia generatie, moment in care a devenit un producator modern de sucuri din fructe si legume, sub conducerea lui Stefan Voelkel.

In 1980 compania se putea mandri cu 170 de produse organice diferite si noi piete de desfacere.

In armonie cu omenirea si natura

In prezent, Stefan Voelkel pregateste a patra generatie ce va duce mai departe principiile Voelkel. Acesta are patru fii carora le-a transmis: “Vreau sa va asigurati ca ideile de baza ale bunicilor mei si tatalui meu raman intacte!”. A patra generatie este hotarata sa se concentreze asupra sucurilor alimentare naturale de inalta calitate pentru a sustine afacerea pe termen lung, in armonie cu omenirea si natura.

In 2011 familia Voelkel a infiintat si o fundatie cu acelasi nume cu scopul de a promova agricultura ecologica si bio-dinamica la nivel regional si chiar mondial. Atat timp cat va exista interes pentru aceasta industrie, compania va avea un viitor mai sigur.

Principii Voelkel

“Noi traim traditie… si credem in sucurile naturale autentice.”

“Noi inovam… si garantam cea mai buna calitate.”

“Noi cream incredere… si ne asumam responsabilitatea.”

“Noi dam viata diversitatii… si promovam agricultura ecologica si bio-dinamica.”

“Noi dam dovada de devotament… la nivel regional, national si international.”

“Noi modelam viitorul… si ramanem pionieri.”

Alte motive pentru care avem incredere in Voelkel: Sunt procesate 29.000 de tone de materie prima pe an. Angajatii participa periodic la training. Calitatea produselor este testata permanent. Laboratoare externe efectueaza controale stricte in productie. Sunt utilizate procese de productie blande.

Sortimentele pe care le gasiti la Camara cu Merinde sunt:

  • Bautura carbogazoasa ecologica cu guarana
  • Bautura carbogazoasa ecologica din portocale rosii
  • Bautura carbogazoasa ecologica cu zmeura
  • Bautura carbogazoasa ecologica cu ghimbir

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…

Moş Nicolae îşi pregăteşte desaga cu dulciuri

| Blog | No Comments
Noaptea de 5 spre 6 decembrie este una magică, una dedicată copiilor cuminţi, ce-şi vor lustrui ghetuţele cu speranţa că în dimineaţa următoare le vor găsi pline cu dulciuri lăsate…

Produse cu iz tradiţional dedicate sărbătorii centenarului

| Blog | No Comments
Săptămâna aceasta sărbătorim Centenarul Marii Uniri, însă în felul nostru. Şi cum am putea face asta mai bine, dacă nu printr-o manieră... culinară?! Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde…

Reţete de sezon pe bază de sfeclă roşie

| Blog | No Comments
Vă povesteam în articolul anterior că sfecla roşie nu este folosită la adevărata sa valoare. Pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, a întări sistemul imunitar şi a sta departe de numeroase…

Sfecla roşie – una dintre cele mai benefice legume pentru organism

| Blog | No Comments
Deşi sfecla roşie este o legumă atât de comună, v-aţi întrebat vreodată cât de benefică este aceasta pentru organism? Vitaminele A, B, C şi E, folaţi, magneziu, fier, potasiu, cupru,…