Schock`s, pentru o gustare bogata in fibre

Autor: 18/09/2017 Blog
Schock`s, pentru o gustare bogata in fibre

Semintele de in, susanul, semintele de dovleac, nucile, migdalele si fructele, toate va ofera o cantitate semnificativa de fibre. Acesti nutrienti esentiali va ajuta sa va mentineti sanatatea sistemului digestiv, contribuie la o buna digestie a alimentelor si mentin un timp indelungat senzatia de satietate. Par un aliat de nadejde pentru sanatate, nu-i asa?!

Calitate din 1946

Am adus la Camara cu Merinde un produs care a luat nastere in urma cu peste 60 de ani, al carui fondator a solicitat licenta comerciala sub numele de “Benjamin Schock Handelsvertretungen”.

La inceputul anilor `50, Benjamin Schock importa halva de susan, urmand treptat sa aduca batoane cu susan. Inca din acea perioada, magazinele de profil adorau produsele importate de Schock. Aceasta mica afacere construita cu ajutorul vanzarii cu amanuntul, din usa in usa, a mai multor produse a trecut la un alt nivel odata cu a doua generatie, sub indrumarea lui Heinz Schock.

De la vinuri alese, de la specialitati din sud pana la fructe de mare, gama companiei Schock a oferit tot ceea ce o persoana si-ar fi putut dori, fiind prezenta in numeroase magazine bine cotate si in magazinele renumite cu alimente sanatoase.

Incepand cu anii `80, domeniul principal de activitate a fost concentrat in gama de dulciuri de cea mai inalta calitate. Acesta este punctul din care brandul Schock a cunoscut doar ascensiunea. Asa cum si-a obisnuit cumparatorii, compania s-a ocupat doar de comertul cu produse alimentare sanatoase.

In prezent, Schock GmbH se afla la cea de-a treia generatie si isi mentine principiile in ceea ce priveste calitatea, gustul si serviciile. “Nu vor exista schimbari in viitor. De fapt, an de an, know-how-ul si experienta contribuie la optimizarea si extinderea constanta a gamei de produse.

Produsele Schock asigura o alimentatie sanatoasa pentru ca iau nastere din cele mai bune ingrediente din agricultura ecologica conventionala si controlata. Ne place sa imbogatim constant portofoliul cu produse organice. Numele Schock reprezinta calitatea, gustul, inovatia, flexibilitatea si experienta cat pentru trei generatii”, ne asigura reprezentantii  Schock GmbH.

Va asteptam la Camara cu Merinde sa incercati Batoanele ECO crocante

  • Cu mix de alune si miere
  • Cu afine rosii si migdale
  • Cu mere si curry
  • Cu seminte de dovleac
  • Cu susan

Fermele organice. Un drum mai sigur spre sănătate

| Blog | No Comments

De la oraş la ţara sau invers? Care ar fi ascensiunea în viziunea dumneavoastră? Myra şi Drew Goodman, doi tineri crescuţi în centrul oraşului New York, au decis fără să clipească să se mute într-o zonă liniştită, în mijlocul naturii, departe de zgomotul neîncetat al traficului şi feriţi de orice urmă de poluare.

În frigider sau în congelator? Cum păstrăm corect alimentele?

| Blog | No Comments

Preţul mic al produselor congelate ne-a făcut în timp să ne îndreptăm atenţia în mare parte către produsele proaspete, deoarece ştim cu toţii că preţul reflectă de cele mai multe ori calitatea.

20 de idei pentru o gustare sănătoasă, vegană

| Blog | No Comments

Ne-am gândit să facem astăzi o listă cu 20 de sugestii ce vă pot fi de folos când doriţi să luaţi o gustare şi nu ştiţi ce să conţină aceasta. Să fie o mână de migdale? Sau o cană de fructe? Poate un smoothie…

Trei reţete delicioase pe bază de căpşuni

| Blog | No Comments

Un fruct romantic adorat atât de adulţi, cât şi de copii, cu gust dulce, răcoritor şi uşor de inclus în reţete pline de savoare. Dar oare mai este nevoie de prezentare? Astăzi am ales să vorbim despre câteva preparate pe bază de căpşuni ce vă pot face zilele mai dulci.

Noutăţi de la Happylife pentru momente dulci

| Blog | No Comments

Şase sortimente noi de batoane vegane, ciocolată cu cinci arome diferite, fără zahăr adăugat, şi numeroase vafe crocante cu felurite arome date de ingrediente naturale, culese din surse sigure.

Reţete spirituale şi culinare de pe “Insula Zeilor”

| Blog | No Comments

Un loc unde este nepoliticos să-ţi arăţi mânia. Un colţ de pământ unde este natural să fii empatic şi unde 80% dintre locuitori se roagă, fac yoga şi practică meditaţia înainte de culcare.

Camara cu Merinde
Bd. Mamaia nr. 180
Constanta, CT 900540
Romania