Produsele NANO curata si sigileaza intr-un mod sanatos

By 22/08/2017Blog
Produsele NANO curata si sigileaza intr-un mod sanatos

Daca dorim sa ducem o viata sanatoasa este nevoie sa acordam atentie atat produselor cu care ne alimentam, cat si celor pe care le utilizam pentru igiena corporala si curatarea tuturor obiectelor care ne inconjoara.

Este nevoie sa curatam bacteriile intr-un mod natural, astfel incat sa nu ne inconjuram de chimicale care ar ajunge in organism si ar fi cel putin la fel de nocive precum microbii.

Seri Nano Grup este o companie care ne-a starnit interesul saptamana aceasta deoarece promoveaza un stil de viata sanatos, oferind produse bio si nano atat pentru dumneavoastra, cat si pentru casa, birou, masina si multe altele.

Aristide Seri, CEO&Founder Seri Nano Grup, a dat nastere acestei companii din dorinta de a ajuta persoanele din jur. Acesta a constatat ca multi dintre apropiati, fie ei copii sau adulti, au diverse alergii. De asemenea, si-a dorit sa dezvolte un business eco friendly chiar in tara sa de origine, cu produse fabricate in Romania.

Toate produsele sunt ecologice si au la baza solutia micelara regasita in numeroase cosmetice pentru demachiere.

Ce inseamna produse nano?

“Produsele nano sunt realizate cu nanotehnologie care reprezinta inginerie la scara mica, constand in constructia sistematica la dimensiuni atomice si moleculare. Tot ce ne incojoara este format din atomi, inclusiv corpul nostru.

Nanotehnologia se foloseste in numeroase domenii, cum ar fi tehnologia informatiei si comunicatiile, energie, sanatate si medicina. La baza acestei tehnologii stau nanoparticule care actioneaza sub forma de nanosigililari.

Acestea au rolul de a atribui suprafetelor o rezistenta deosebita la zgariere si uzura cu o indelungata protectie anticoroziva. Scopul produselor nano este de curatare usoara si protejare pe termen lung, intr-un mod natural. Am valorificat cu adevarat puterea nanotehnologiei intr-o gama de produse sigure, fiabile, de incredere, care sunt special realizate pentru fiecare tip de suprafata”,  ne-au explicat reprezentantii Seri Nano Grup.

La Camara cu Merinde puteti gasi produse din gamele Nano home, Nano auto, Nano shoes, Nano office, Nano glasses.

Curatare la nivel molecular cu produse antialergice

Seri Nano Grup ofera si o gama variata de produse ecologice si antialergice obtinute din compusi naturali care contin si elemente nano. Articolele pentru igiena realizeaza o curatare la nivel molecular. Produsele Nano vin in intampinarea tuturor nevoilor dumneavoastra.

Sub acest brand gasiti Cosmetice Bio, Demachiant & tonner 2 in 1, Detergenti Bio, Bio Cleaner, Bio Deodorizer, Bio Dish Soap, Bio Floor, Bio Glass, Bio Glasses, Bio Leather, Bio Multisurface, Bio Wood, Bio Spot Remover, Bio Screen.

“Produsele noastre realizeaza o curatare la nivel molecular și sunt: biodegradabile, derivate din resurse bioregenerabile, fara parfum, hipoalergenice, nonpoluante si nontoxice. Ceea ce ne diferentiaza si ne confera unicitate in aceasta industrie este nu numai utilizarea compusilor nontoxici in procesul de fabricatie – cel mai cunoscut produs al nostru a fost conceput pentru a fi 100% nondaunator bebelusilor, asadar si oamenilor de toate varstele –, dar si caracteristicile superioare ale agentului de umectare si de curatare pe care produsele noastre le prezinta. Aceasta calitate superioara este rezultatul formarii de clustere de forma coloidala, cunoscute sub numele de micelii“, a adaugat Aristide Seri, CEO&Founder al Seri Nano Grup.

Alegeti o viata eco friendly pentru protejarea sanatatii si a mediului inconjurator!

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…

Moş Nicolae îşi pregăteşte desaga cu dulciuri

| Blog | No Comments
Noaptea de 5 spre 6 decembrie este una magică, una dedicată copiilor cuminţi, ce-şi vor lustrui ghetuţele cu speranţa că în dimineaţa următoare le vor găsi pline cu dulciuri lăsate…

Produse cu iz tradiţional dedicate sărbătorii centenarului

| Blog | No Comments
Săptămâna aceasta sărbătorim Centenarul Marii Uniri, însă în felul nostru. Şi cum am putea face asta mai bine, dacă nu printr-o manieră... culinară?! Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde…

Reţete de sezon pe bază de sfeclă roşie

| Blog | No Comments
Vă povesteam în articolul anterior că sfecla roşie nu este folosită la adevărata sa valoare. Pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, a întări sistemul imunitar şi a sta departe de numeroase…

Sfecla roşie – una dintre cele mai benefice legume pentru organism

| Blog | No Comments
Deşi sfecla roşie este o legumă atât de comună, v-aţi întrebat vreodată cât de benefică este aceasta pentru organism? Vitaminele A, B, C şi E, folaţi, magneziu, fier, potasiu, cupru,…