Ce produse organice mai culegem de pe mapamond? Lord of Tofu

By 21/01/2016Blog
produse lord of tofu

Astazi vom vorbi despre Lord of Tofu, companie ce a luat nastere in anul 1995, intr-un mic oras in partea de Sud a Germaniei, aproape de Elvetia si Franta. Dupa 20 de ani de experienta, Lord of Tofu ajunge si in Romania si va asteapta pe rafturile din “Camara cu Merinde”.

Asa cum am promis, vom aduce si anul acesta in exclusivitate numeroase produse din alte zone ale lumii, care va vor face sa iubiti regimul vegetarian.

De ce va recomandam acest produs?

Soia este planta cea mai bogata in proteine si contine 17% acizi grasi nesaturati. Alimentatia vegetariana si vegana ajuta la combaterea gutei, reumatismului si a cancerului. Odata ce adoptati acest stil de viata, puteti lua proteina necesara corpului dumneavoastra din tofu. Lord of Tofu foloseste doar materii prime pure din plante; nu sunt adeptii produselor de origine animala.

Printre ingrediente se numara coagulantul natural Kombucha obtinut in gospodaria proprie. Acest coagulant reprezinta ceai fermentat cu otet, care, datorita acizilor sai, are efect detoxifiant, anti-cancerigen si digestiv. Ingredientul principal, soia, este adus din Germania sau tarile vecine, insa doar dupa ce a fost certificat dupa norme stricte impuse de Bioland. Apa provine de la poalele muntilor Padurea Neagra din Germania, ierburile si condimentele utilizate sunt cu adevarat delicioase si sunt crescute doar dupa principiile agriculturii ecologice.

Uleiul de floarea soarelui este preset la rece la fabrica nemteasca de ulei Kappelbauer, care, de asemenea, respecta normele Bioland. “Clientilor le-a placut foarte mult aroma inca de la primii burgeri de soia vanduti. Secretul gustului sta in ciupercile magice Kombucha care coaguleaza proteina de soia. Respectam acesti pasi pentru ca tofu sa fie mai usor de digerat si sa aiba un gust mai bun. Obiectivul nostru este de a va deschide apetitul pentru tofu. Din aceste motive lucram cu multa dragoste si folosim cele mai bune materii prime”, sustin reprezentantii Lord of Tofu.

Procesul de fabricare Lord of Tofu

Branzica tofu se obtine printr-un proces simplu: Kombucha este adaugat in laptele de soia fierbinte pentru a coagula proteina de soia. Este bine de stiut ca majoritatea producatorilor folosesc sulfat de calciu pentru a coagula produsul. La aceasta baza sunt adaugate ingrediente precum curmalele, faina de lupin, ceapa, sosul de soia, pasta de tomate, paprika, cirese, si iau nastere 18 sortimente gustoase si un sos de soia cu chilli marca Lord of Tofu.

  • Tofu Italian
  • Tofu cu patrunjel
  • Tofu Hildegard
  • Tofu Toscana
  • Tofu Basilicum
  • Tofu Elfen
  • Tofu Burger Star
  • Tofu cu ierburi mediteraneene
  • Tofu Griller
  • Tofu Drachen
  • Tofu schwarzwald
  • Tofu soia lupin
  • Tofu Poseidon
  • Tofu King-Prawns
  • Tofu French Sea Algae
  • Tofu Chicken Masala
  • Tofu cu piper
  • Tofu cu ardei rosu

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…

Moş Nicolae îşi pregăteşte desaga cu dulciuri

| Blog | No Comments
Noaptea de 5 spre 6 decembrie este una magică, una dedicată copiilor cuminţi, ce-şi vor lustrui ghetuţele cu speranţa că în dimineaţa următoare le vor găsi pline cu dulciuri lăsate…

Produse cu iz tradiţional dedicate sărbătorii centenarului

| Blog | No Comments
Săptămâna aceasta sărbătorim Centenarul Marii Uniri, însă în felul nostru. Şi cum am putea face asta mai bine, dacă nu printr-o manieră... culinară?! Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde…

Reţete de sezon pe bază de sfeclă roşie

| Blog | No Comments
Vă povesteam în articolul anterior că sfecla roşie nu este folosită la adevărata sa valoare. Pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, a întări sistemul imunitar şi a sta departe de numeroase…

Sfecla roşie – una dintre cele mai benefice legume pentru organism

| Blog | No Comments
Deşi sfecla roşie este o legumă atât de comună, v-aţi întrebat vreodată cât de benefică este aceasta pentru organism? Vitaminele A, B, C şi E, folaţi, magneziu, fier, potasiu, cupru,…