Natural Health: Imunitate made in Maramures

By 16/02/2016Blog

Inca ne aflam in anotimpul rece si este necesar sa ne sustinem corpul in lupta cu virusii “de sezon”. Noi nu gasim un aliat in vitaminele si extrasele din plante care iau forma pastilelor pentru ca acestea vin la pachet cu multiple chimicale. In plus, substantele naturale isi pierd proprietatile curative in urma procesului de fabricare al medicamentelor. Pentru a va intari sistemul imunitar va recomandam sa va indreptati atentia asupra plantelor medicinale si sa mentineti un regim bazat pe cat mai multe fructe si legume.

Catina este una dintre cele mai cautate plante ce ajuta la intarirea organismului. Nu exista contraindicatii in administrarea acesteia si este foarte usor asimilata de catre organism. Catina este folosita in scop medical de peste 1000 de ani si mai este cunoscuta sub denumirea de “uleiul vietii” sau “medicament divin”. Aceasta contine cantitatea de vitamine, minerale, proteine si fibre necesara organismului pentru a supravietui. Din acest motiv, Natural Health a ales sa dea nastere unui suc bio care sa contina bogatia de antioxidanti, toate vitaminele si mineralele de care are nevoie corpul uman pentru a functiona normal, peste 190 de fitonutrienti si uleiuri esentiale, precum omega 3, 6, 7 si 9.

Sucul bio din catina are multiple calitati terapeutice. Este indicat pentru tratarea bolilor sistemului respirator si imunitar, drept urmare poate fi consumat cu precadere de catre fumatori si persoane care lucreaza in mediu toxic. Este recomandat in combaterea anemiei, asteniei, starilor febrile, afectiunilor hepatice, problemelor oculare, hipertensiunii si problemelor digestive. De asemenea, persoanele care practica sporturi de rezistenta isi pot intari organismul cu sucurile de catina. Reprezentantii Natural Health ne pun la dispozitie si un studiu prin care s-a demonstrat ca doua persoane care au tinut acelasi regim au obtinut rezultate diferite. Subiectul care a folosit catina pe post de supliment nutritiv a reusit sa slabeasca mai multe kilograme fata de cel care a tinut dieta fara acest supliment.

Camara cu Merinde va pune la dispozitie trei sortimente ale sucului produs in Maramures:

Suc ecologic de struguri cu catina: este obtinut prin cupajarea sucului de catina 20% cu suc de struguri ecologici 80%. Nu contine conservanti si aditivi alimentari (zahar, acidifianti, coloranti).

Suc ecologic de catina: este obtinut 100% din fruct de catina. Nu contine conservanti si aditivi alimentari (zahar, acidifianti, coloranti).

Suc ecologic de catina cu miere: este obtinut prin cupajarea sucului de catina 60% cu miere de albine bio 40%. Nu contine conservanti si aditivi alimentari (zahar, acidifianti, coloranti).

Pentru a obtine cele mai bune rezultate va recomandam sa consumati aproximativ 150 ml de suc pe zi, minimum o luna.

Producatorii sucului bio au adaugat ca “pe langa multitudinea de efecte pozitive pe care le are asupra corpului si organelor interne, catina trebuie consumata responsabil. S-a constatat ca abuzul de catina poate cauza hemoragii, scaderea tensiunii si a glicemiei. De aceea trebuie folosita cu grija de catre persoanele cu aritmie, cei care deja administreaza tratament de reglare a tensiunii, persoanele care iau medicatie impotriva cancerului sau impotriva cirozei hepatice si de catre pacientii care sufera de sindromul imunodeficientei.”

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…

Moş Nicolae îşi pregăteşte desaga cu dulciuri

| Blog | No Comments
Noaptea de 5 spre 6 decembrie este una magică, una dedicată copiilor cuminţi, ce-şi vor lustrui ghetuţele cu speranţa că în dimineaţa următoare le vor găsi pline cu dulciuri lăsate…

Produse cu iz tradiţional dedicate sărbătorii centenarului

| Blog | No Comments
Săptămâna aceasta sărbătorim Centenarul Marii Uniri, însă în felul nostru. Şi cum am putea face asta mai bine, dacă nu printr-o manieră... culinară?! Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde…

Reţete de sezon pe bază de sfeclă roşie

| Blog | No Comments
Vă povesteam în articolul anterior că sfecla roşie nu este folosită la adevărata sa valoare. Pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, a întări sistemul imunitar şi a sta departe de numeroase…

Sfecla roşie – una dintre cele mai benefice legume pentru organism

| Blog | No Comments
Deşi sfecla roşie este o legumă atât de comună, v-aţi întrebat vreodată cât de benefică este aceasta pentru organism? Vitaminele A, B, C şi E, folaţi, magneziu, fier, potasiu, cupru,…