Moara Bohlsener si ai sai biscuiti organici deliciosi

Autor: 20/07/2017 Blog
Moara Bohlsener si ai sai biscuiti organici deliciosi

Vom vorbi mai putin despre biscuiti… ii veti testa si veti intelege de ce aceasta fabrica livreaza produse in numeroase tari din intreaga lume. Este mai important cine sunt cei din spatele Bohlsener Muhle, respectiv cei care se ocupa de tot ceea ce inseamna proces tehnologic, incepand de la cultivarea ingredientelor si pana la produsul finit. Au moara, brutarie si linie de coacere proprii. Cum sa nu spui ca ai incredere in produsul tau cand ai dezvoltat un astfel de circuit?!

“Consideram ca suntem o parte vie a societatii. Asta inseamna ca tot ceea ce facem este focusat pe valori indispensabile, precum responsabilitatea, increderea si deschiderea”, ne spun reprezentantii Bohlsener Muhle. Productia acestei companii a inceput cu o atitudine ecologica, cele mai inalte standarde de calitate si vointa de a imbunatati continuu toate serviciile si procesele. Bohlsener Muhle este axata pe durabilitate, iar prioritatea numarul unu o reprezinta protectia mediului.

Prioritatea nr. 1 – protectia mediului inconjurator

“Misiunea noastra este de a dezvolta o companie care sa dea nastere unor produse locale usor de controlat. Deoarece suntem angajati in promovarea agriculturii ecologice, sprijinim simultan continuarea operatiunilor agricole in mediul rural. Folosim solutii moderne, usor de gestionat, eficiente din punct de vedere energetic, flexibile si alegem in mod constient energii hidroelectrice si alte surse regenerabile. Scopul nostru pe termen mediu este de a deveni o operatiune neutra din punct de vedere al emisiilor de CO2”, au adaugat reprezentantii fabricii Bohlsener.

Compania nu se ocupa doar de un produs finit organic, certificat Bioland, Naturland, Bio si FSSC, ci are grija si de comunitatea in care isi desfasoara activitatea. Sunt activi la nivel local si sunt implicati in diverse proiecte sociale, initiative si asociatii de mediu. Bohlsener participa la conservarea si dezvoltarea regiunii in care activeaza si unde traiesc majoritatea angajatilor. Acestia primesc o atentie deosebita iar motivatia lor sta la baza culturii organizationale.

La Camara cu Merinde puteti testa:

  • Biscuiti crocanti din ovaz cu bucatele de ciocolata
  • Fursecuri ecologice cu ciocolata si portocale

Cum sa traiesti cel putin 100 de ani!

| Blog | No Comments

Undeva in nordul Pakistanului traieste cea mai longeviva populatie din lume, care respecta obiceiuri vechi ce o feresc de boli, mostenite de la strabuni. Modul in care traiesc acesti oameni numiti Burusho, locuitori din zona Hunza, efortul fizic pe care il depun zilnic, ce alimente consuma, cu ce se hranesc in post, toate aceste aspecte contribuie la calitatea vietii lor.

Retete vegane bogate in proteine

| Blog | No Comments

Va povesteam in articolul trecut ca proteinele sunt pietrele de temelie care stau la baza constructiei organismului. Acestea contribuie la dezvoltarea tesuturilor si dau energie corpului, fapt pentru care va sfatuim sa le includeti frecvent in meniu.

Surse de proteine vegetale si rolul acestora in organism

| Blog | No Comments

Asa cum DEX-ul ne invata, proteina este acea substanta organica cu greutate moleculara foarte mare, indispensabila in alimentatie. De ce este indispensabila? Pentru ca indeplineste in organism multiple functii fundamentale, cu rol important in celula vie.

Turta dulce mult aduce

| Blog | No Comments

Grija pentru “eticheta curata” a celor de la Ambrozia ne determina sa descoperim cat mai multe produse din gama lor. Daca saptamana trecuta va vorbeam despre biscuitii fara zahar, astazi vom povesti despre turta dulce. Si in acest caz avem in vedere un produs fara zahar adaugat.

Biscuitii vegani Ambrozia au “invadat” rafturile cu gusturi noi

| Blog | No Comments

Va mai amintiti de gustosii biscuiti vegani fara zahar adaugat Ambrozia? In urma cu mai bine de un an va povesteam despre cum au luat nastere acesti biscuiti excelenti cu ajutorul patiseriei traditionale.

Siropul de pin, un adevarat aliat pentru sanatate

| Blog | No Comments

De fiecare data cand dam o fuga pe la munte nu uitam sa luam de la producatorii locali si doua-trei sticlute cu sirop de pin. Acest medicament natural a trecut testul timpului si s-a dovedit a fi extrem de eficient in tratarea mai multor afectiuni, precum cele pulmonare, renale, reumatismul, insomniile si stresul.

Camara cu Merinde
Bd. Mamaia nr. 180
Constanta, CT 900540
Romania