Moara Bohlsener si ai sai biscuiti organici deliciosi

By 20/07/2017Blog
Moara Bohlsener si ai sai biscuiti organici deliciosi

Vom vorbi mai putin despre biscuiti… ii veti testa si veti intelege de ce aceasta fabrica livreaza produse in numeroase tari din intreaga lume. Este mai important cine sunt cei din spatele Bohlsener Muhle, respectiv cei care se ocupa de tot ceea ce inseamna proces tehnologic, incepand de la cultivarea ingredientelor si pana la produsul finit. Au moara, brutarie si linie de coacere proprii. Cum sa nu spui ca ai incredere in produsul tau cand ai dezvoltat un astfel de circuit?!

“Consideram ca suntem o parte vie a societatii. Asta inseamna ca tot ceea ce facem este focusat pe valori indispensabile, precum responsabilitatea, increderea si deschiderea”, ne spun reprezentantii Bohlsener Muhle. Productia acestei companii a inceput cu o atitudine ecologica, cele mai inalte standarde de calitate si vointa de a imbunatati continuu toate serviciile si procesele. Bohlsener Muhle este axata pe durabilitate, iar prioritatea numarul unu o reprezinta protectia mediului.

Prioritatea nr. 1 – protectia mediului inconjurator

“Misiunea noastra este de a dezvolta o companie care sa dea nastere unor produse locale usor de controlat. Deoarece suntem angajati in promovarea agriculturii ecologice, sprijinim simultan continuarea operatiunilor agricole in mediul rural. Folosim solutii moderne, usor de gestionat, eficiente din punct de vedere energetic, flexibile si alegem in mod constient energii hidroelectrice si alte surse regenerabile. Scopul nostru pe termen mediu este de a deveni o operatiune neutra din punct de vedere al emisiilor de CO2”, au adaugat reprezentantii fabricii Bohlsener.

Compania nu se ocupa doar de un produs finit organic, certificat Bioland, Naturland, Bio si FSSC, ci are grija si de comunitatea in care isi desfasoara activitatea. Sunt activi la nivel local si sunt implicati in diverse proiecte sociale, initiative si asociatii de mediu. Bohlsener participa la conservarea si dezvoltarea regiunii in care activeaza si unde traiesc majoritatea angajatilor. Acestia primesc o atentie deosebita iar motivatia lor sta la baza culturii organizationale.

La Camara cu Merinde puteti testa:

  • Biscuiti crocanti din ovaz cu bucatele de ciocolata
  • Fursecuri ecologice cu ciocolata si portocale

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…

Moş Nicolae îşi pregăteşte desaga cu dulciuri

| Blog | No Comments
Noaptea de 5 spre 6 decembrie este una magică, una dedicată copiilor cuminţi, ce-şi vor lustrui ghetuţele cu speranţa că în dimineaţa următoare le vor găsi pline cu dulciuri lăsate…

Produse cu iz tradiţional dedicate sărbătorii centenarului

| Blog | No Comments
Săptămâna aceasta sărbătorim Centenarul Marii Uniri, însă în felul nostru. Şi cum am putea face asta mai bine, dacă nu printr-o manieră... culinară?! Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde…

Reţete de sezon pe bază de sfeclă roşie

| Blog | No Comments
Vă povesteam în articolul anterior că sfecla roşie nu este folosită la adevărata sa valoare. Pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, a întări sistemul imunitar şi a sta departe de numeroase…

Sfecla roşie – una dintre cele mai benefice legume pentru organism

| Blog | No Comments
Deşi sfecla roşie este o legumă atât de comună, v-aţi întrebat vreodată cât de benefică este aceasta pentru organism? Vitaminele A, B, C şi E, folaţi, magneziu, fier, potasiu, cupru,…