Marea ronţăială, cu mixurile Nomad – Primeal

By 28/11/2016Blog

Haideti sa va facem cunostinta cu mixurile Nomad de la Primeal, cea mai placuta companie pe care o puteti avea atunci cand vizionati un film, cand va doriti o mica pauza gustoasa sau cand lucrati si simtiti nevoia sa rontaiti ceva.

De ce ne plac aceste pungute viu colorate? Pentru ca sunt mai indraznete decat orice alt mix de nuci. In pungile Nomad veti intalni soia prajit, curry, linte corcanta si multe superfructe. Putem spune ca este un produs unic pe piata din Romania.

“Inca din 1989, an in care brandul Primeal a luat nastere, am lansat doar produse sanatoase si gustoase. Am cautat in permanenta sa atragem cat mai multe persoane spre consumul de produse ecologice. Si pentru a fi pe gustul cat mai multor consumatori, avem o gama de peste 250 de produse. Ne place sa credem ca ne diferentiem de restul producatorilor din domeniul bio prin inventivitate. Am creat amestecuri unice de cereale combinate cu leguminoase”, ne spun reprezentantii Primeal.

Primeal a lansat patru sortimente de aperitiv, unul mai gustos ca altul:

Caju curry si fulgi de cocos reprezinta un amestec crocant cu gust special, ce te poarta cu gandul prin Asia, bogat in fibre si proteine. Este un aperitiv perfect, din categoria superalimente.

Soia prajita si seminte de dovleac. Acest amestec reprezinta o gustare sanatoasa cu soia si nuci caju, superalimente cu aport consistent de fibre, proteine si magneziu.

Superfructe si smochine reprezinta un mix excelent, ce contine numeroase fructe din categoria superalimente: merisor, goji, smochine, physalis si banane.

Migdale tamari si linte crocanta. Este prima oara cand incercam un astfel de amestec si putem spune fara ezitare ca merita nota zece. Gustarea sanatoasa cu linte verde si migdale aduce organismului un aport consistent de fibre, proteine si magneziu.

Este important sa adaugam ca toate ingredientele folosite de Primeal provin din agricultura ecologica.

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…

Moş Nicolae îşi pregăteşte desaga cu dulciuri

| Blog | No Comments
Noaptea de 5 spre 6 decembrie este una magică, una dedicată copiilor cuminţi, ce-şi vor lustrui ghetuţele cu speranţa că în dimineaţa următoare le vor găsi pline cu dulciuri lăsate…

Produse cu iz tradiţional dedicate sărbătorii centenarului

| Blog | No Comments
Săptămâna aceasta sărbătorim Centenarul Marii Uniri, însă în felul nostru. Şi cum am putea face asta mai bine, dacă nu printr-o manieră... culinară?! Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde…

Reţete de sezon pe bază de sfeclă roşie

| Blog | No Comments
Vă povesteam în articolul anterior că sfecla roşie nu este folosită la adevărata sa valoare. Pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, a întări sistemul imunitar şi a sta departe de numeroase…

Sfecla roşie – una dintre cele mai benefice legume pentru organism

| Blog | No Comments
Deşi sfecla roşie este o legumă atât de comună, v-aţi întrebat vreodată cât de benefică este aceasta pentru organism? Vitaminele A, B, C şi E, folaţi, magneziu, fier, potasiu, cupru,…