La Camara cu Merinde faptele bune sunt rasplatite cu vouchere

Autor: 06/12/2017 Blog

La aniversarea a trei ani de activitate nu primim cadouri, ci oferim

 

Luna aceasta Camara cu Merinde implineste trei ani. Trei ani plini de evenimente. Trei ani plini de alimente organice si sfaturi pentru o viata mai sanatoasa. La implinirea celor trei ani de activitate am ales tot sa oferim. Si reusim acest lucru prin intermediul Asociatiei “Zambete pentru toti”. Aceasta a luat nastere din dragoste pentru cei mici si vine in sprijinul copiilor din Corbu ce provin din familii defavorizate, oferindu-le perspective pentru un viitor mai bun.

Avem nevoie si de sprijinul dumneavoastra. Daca doriti sa contribuiti la zambetul acestor micuti va asteptam la sediul Camara cu Merinde, pe bulevardul Mamaia nr. 180, unde puteti dona jucarii, imbracaminte, carti si alte obiecte care pot face un copil fericit. Fiecare fapta buna este rasplatita cu un voucher de discount. Voucherul poate fi utilizat la achizitionarea preparatelor din bucataria Camara cu Merinde si consta intr-o reducere de 15%. Acesta poate fi folosit pana la finalul lunii ianuarie.

Asociatia “Zambete pentru toti”, un sprijin pentru prichindei

Ce rol are Asociatia in viata celor mici? Chipul copiilor din Corbu se lumineaza incepand cu ora 12.00, cand termina scoala si ajung la Asociatia “Zambete pentru toti” unde sunt intampinati cu un pranz cald si gustos pregatit de bucatarul asociatiei. Dupa servirea pranzului, timp de doua ore, copiii isi fac temele la After School si primesc ajutor la materiile la care intampina dificultati. Odata ce si-au finalizat temele, copiii participa pentru alte doua ore la activitati educative si de recreere. La ora 16:00, piticii sunt rasfatati cu un desert delicios, iar la ora 17:00 pleaca spre casa. Cei care nu sunt asteptati de familie, sunt dusi acasa cu masina asociatiei. Cam asa arata o zi din viata copiilor la Asociatia “Zambete pentru toti”.

Asociatia pune la dispozitia minorilor un spatiu modern, dotat cu doua sali de clasa pentru scolari, o sala de clasa adecvata prescolarilor, spatiu de relaxare comun, bucatarie si sala de mese. Copiii din familii vulnerabile sunt ajutati sa mearga la scoala, sa obtina rezultate mai bune, primesc sprijin la teme din partea educatoarei si invatatoarelor, un psiholog urmareste in permanenta exersarea abilitatilor lingvistice si corectarea limbajului, beneficiaza de pregatire suplimentara si participa la activitati extrascolare, precum excursii, tabere si ateliere creative.

O educatie de calitate pentru copii si tineri nu poate fi oferita decat intr-un mediu deschis spre invatatura in care visele sunt incurajate si sustinute. Haideti sa sustinem adultii de maine, sa-i incurajam sa viseze la un viitor mai bun!

Cum sa traiesti cel putin 100 de ani!

| Blog | No Comments

Undeva in nordul Pakistanului traieste cea mai longeviva populatie din lume, care respecta obiceiuri vechi ce o feresc de boli, mostenite de la strabuni. Modul in care traiesc acesti oameni numiti Burusho, locuitori din zona Hunza, efortul fizic pe care il depun zilnic, ce alimente consuma, cu ce se hranesc in post, toate aceste aspecte contribuie la calitatea vietii lor.

Retete vegane bogate in proteine

| Blog | No Comments

Va povesteam in articolul trecut ca proteinele sunt pietrele de temelie care stau la baza constructiei organismului. Acestea contribuie la dezvoltarea tesuturilor si dau energie corpului, fapt pentru care va sfatuim sa le includeti frecvent in meniu.

Surse de proteine vegetale si rolul acestora in organism

| Blog | No Comments

Asa cum DEX-ul ne invata, proteina este acea substanta organica cu greutate moleculara foarte mare, indispensabila in alimentatie. De ce este indispensabila? Pentru ca indeplineste in organism multiple functii fundamentale, cu rol important in celula vie.

Turta dulce mult aduce

| Blog | No Comments

Grija pentru “eticheta curata” a celor de la Ambrozia ne determina sa descoperim cat mai multe produse din gama lor. Daca saptamana trecuta va vorbeam despre biscuitii fara zahar, astazi vom povesti despre turta dulce. Si in acest caz avem in vedere un produs fara zahar adaugat.

Biscuitii vegani Ambrozia au “invadat” rafturile cu gusturi noi

| Blog | No Comments

Va mai amintiti de gustosii biscuiti vegani fara zahar adaugat Ambrozia? In urma cu mai bine de un an va povesteam despre cum au luat nastere acesti biscuiti excelenti cu ajutorul patiseriei traditionale.

Siropul de pin, un adevarat aliat pentru sanatate

| Blog | No Comments

De fiecare data cand dam o fuga pe la munte nu uitam sa luam de la producatorii locali si doua-trei sticlute cu sirop de pin. Acest medicament natural a trecut testul timpului si s-a dovedit a fi extrem de eficient in tratarea mai multor afectiuni, precum cele pulmonare, renale, reumatismul, insomniile si stresul.

Camara cu Merinde
Bd. Mamaia nr. 180
Constanta, CT 900540
Romania