Yes Chips. New Chips. Good Chips

By 21/09/2017Blog

Ne-am innoit cu mici gustari si va asteptam pe la Camara cu Merinde sa le testati. Avem o gama noua de chipsuri, excelente pentru rontaielile dintre mese.

Linte, chilli, mazare. Cam acestea sunt ingredientele care dau savoare gustoaselor Yes Chips.

Un brand promitator

Compania a fost infiintata in 2015 sub denumirea de EKO LUSK, insa primele produse ale acestui brand au fost savurate inca din 2013. Datorita ingredientelor sanatoase utilizate si al gustului unic, pungutele Yes Chips au ajuns in mai putin de doi ani pe rafturile unui numar mare de magazine din intreaga lume.

Ideea de afacere a pornit de la cresterea alarmanta a numarului de persoane diagnosticate cu intoleranta la gluten si nevoia de hrana sanatoasa. Intemeietorii brandului au dat nastere unui produs gluten-free pe baza de legume, care nu este doar gustos, ci si sanatos, fiind o sursa importanta de proteine si fibre.

Excelenta produselor a dus brandul peste hotare, initial acesta fiind un business de familie. “Prioritatea noastra este ca materia prima raw folosita sa fie de cea mai buna calitate. Produsele nu contin organisme modificate genetic, drojdie si conservanti. De exemplu, macul folosit provine de la un producator local.

De asemenea, folosim ulei de rapita presat la rece si nerafinat. Este indicata utilizarea uleiului sub aceasta forma deoarece in timpul tratamentului termic se formeaza substante care activeaza cancerul in organsim”, au declarat reprezentantii Yes Chips.

Produsele sunt fabricate manual si respecta reteta originala ce a luat nastere in Cehia.

Cand este indicat sa servim Yes Chips?

Producatorii ne indeamna sa ne bucuram de Yes Chips la bere cu gasca, in fata televizorului in timp ce urmarim serialul preferat si, de ce nu, la vin cu prietena! Sau pur si simplu! 🙂

Sortimentele ce va stau la dispozitie:

  • Yes Chips Linte cu chilli
  • Yes Chips Mazare cu usturoi
  • Yes Chips Mazare cu mac

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…

Moş Nicolae îşi pregăteşte desaga cu dulciuri

| Blog | No Comments
Noaptea de 5 spre 6 decembrie este una magică, una dedicată copiilor cuminţi, ce-şi vor lustrui ghetuţele cu speranţa că în dimineaţa următoare le vor găsi pline cu dulciuri lăsate…

Produse cu iz tradiţional dedicate sărbătorii centenarului

| Blog | No Comments
Săptămâna aceasta sărbătorim Centenarul Marii Uniri, însă în felul nostru. Şi cum am putea face asta mai bine, dacă nu printr-o manieră... culinară?! Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde…

Reţete de sezon pe bază de sfeclă roşie

| Blog | No Comments
Vă povesteam în articolul anterior că sfecla roşie nu este folosită la adevărata sa valoare. Pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, a întări sistemul imunitar şi a sta departe de numeroase…

Sfecla roşie – una dintre cele mai benefice legume pentru organism

| Blog | No Comments
Deşi sfecla roşie este o legumă atât de comună, v-aţi întrebat vreodată cât de benefică este aceasta pentru organism? Vitaminele A, B, C şi E, folaţi, magneziu, fier, potasiu, cupru,…