Când vă este dor de paste bolognese…

By 04/09/2018Blog

 Am luat în calcul următoarea ipoteză: vă este dor de paste, nu aveţi prea mult timp la dispoziţie, vă este foame şi aţi vrea să mâncaţi ceva rapid. Soluţia am găsit-o imediat sub marca ecologică Primeal, ce se evidenţiază încă din 1989 prin capacitatea sa de a oferi produse sănătoase şi gustoase. Încă de la înfiinţare, Primeal a militat pentru consumul de produse organice şi a reuşit să atragă un număr din ce în ce mai mare de consumatori.

Din dragoste pentru planetă şi din dorinţa de a contribui la sănătatea populaţiei, în cei aproximativ 30 de ani de activitate compania a oferit clienţilor peste 250 de produse ecologice. “În fiecare reţetă Primeal, indiferent dacă este una simplă sau mai elaborată, există întotdeauna un plus distinctiv: un ingredient original selectat pentru calităţile sale nutriţionale, inventivitatea unui amestec de cereale combinat cu legume, un caracter practic al punerii în aplicare sau un sfat de reţetă. Ne place să fim unici şi să oferim. Să oferim ce am învăţat de-a lungul activităţii noastre”, au declarat reprezentanţii Primeal.

Principii pentru un produs de top

Compania şi-a setat câteva obiective clare pe care doreşte să le respecte în fiecare zi şi pentru producţia fiecărui aliment în parte. Primeal şi-a propus să salveze seminţele, cerealele şi legumele organice ameninţate de industrializarea rapidă şi dăunătoare la care este supusă planeta în prezent. De asemenea, a ales să asigure diversitatea gusturilor, să protejeze solurile organice, unele fiind chiar dedicate unor soiuri unice, să susţină dezvoltarea micilor producători, să încurajeze o bucătărie inventivă şi colorată.

Din respect pentru consumatori, pe etichetele produselor Primeal sunt menţionate toate ingredientele. Transparenţa nu este valabilă doar atunci când vine vorba despre etichetă, ci şi pe tot traseul, de la plantarea ingredientelor, până la produsul finit. Compania alege cu grijă producătorii şi nu permite utilizarea pesticidelor, substanţelor chimice sintetice, organismelor modificate genetic sau aditivilor convenţionali.

În concluzie, putem completa ipoteza de mai sus şi cu “dorinţa de a savura o reţetă organică”. Răspunsul este Umplutura vegetală stil bolognese, gata preparată, marca Primeal. Găsiţi acest produs gustos pe rafturile din Cămara cu Merinde. Alegeţi şi o pungă de paste integrale sau foi de lasagna şi veţi avea o masă rapidă, delicioasă şi sănătoasă.

Sfecla roşie – una dintre cele mai benefice legume pentru organism

| Blog | No Comments
Deşi sfecla roşie este o legumă atât de comună, v-aţi întrebat vreodată cât de benefică este aceasta pentru organism? Vitaminele A, B, C şi E, folaţi, magneziu, fier, potasiu, cupru,…

Aliaţi pentru imunitate

| Blog | No Comments
A sosit acel moment al anului când este indicat să testăm puterea plantelor, fructelor, legumelor şi a produselor apicole de a ne ţine departe de răceli. Despre ce alimente vorbim…

Ghidul veganului Partea a V-a: “Cum menţinem o dietă vegană echilibrată?”

| Blog | No Comments
Viaţa veganului e uşoară. Mult mai uşoară decât pare din exterior... şi 100% mai colorată decât cea a consumatorilor de alimente pe bază de carne. Nu o spunem doar noi,…

Ce gătim cu ajutorul… dovleacului?

| Blog | No Comments
Acest fruct nu este doar un aliment bogat în elemente nutritive, ci şi un ingredient ce dă savoare preparatelor şi vă răsfaţă, indiferent de forma sub care îl consumaţi. Fie…

Dovleacul – vedeta toamnei

| Blog | No Comments
Poate fi consumat copt, crud, în prăjituri, în plăcinte, sub formă de supă cremă, smoothieuri, în salate... şi sub orice altă formă vă puteţi imagina. Dovleacul are un conţinut foarte…

Cum facem faţă frigului?

| Blog | No Comments
Anotimpul rece nu aduce doar temperaturi scăzute, ci şi o stare permanentă de oboseală, răceli repetate, piele uscată şi impulsul de a mânca peste măsura obişnuită. Frigul ne ţine mai…