Ce ne racoreste intr-o zi calduroasa de vara? Berea italieneasca Soralama ?

By 06/07/2017Blog
Berea italieneasca Soralama

Sa ne gandim ce ne-ar bucura intr-o zi caniculara de vara. Sa fie o inghetata? Dar ce ne facem cu silueta daca mancam zilnic inghetata?! Sa fie un pahar cu apa rece…? In cazul acesta nu ne-am mai bucura de placerea gusturilor. Ce parere aveti de o bere rece? Noi am marit stocul de bauturi la Camara cu merinde si va asteptam sa testati cateva beri exceptionale, marca Soralama.

Berea produsa la fabrica Soralama, in provincia Torino din Italia, este caracterizata prin puritatea apei de munte si folosirea materiei prime de inalta calitate.

Pentru productie sunt utilizate roade ale naturii, precum castane, mere sau cereale. Berea italieneasca Soralama este un produs nepasteurizat, este foarte parfumata, usor de baut si de digerat. “Suntem specializati in productia de bere artizanala si oferim cantitati foarte mari de bere catre clienti internationali mari, sub marca proprie. Avem o capacitate de productie si proceduri pentru controlul calitatii care ne permit sa livram constat si sigur cantitatile de bere solicitate. Pe scurt, oferim siguranta. Productia de peste 350.000 litri de bere pe an ne arata ca toti clientii nostri au gasit in produsele Soralama calitate si distinctie”, ne spun reprezentantii fabricii Soralama.

Partener de incredere

In Italia, acest brand este unul dintre cei mai buni parteneri atunci cand vine vorba de disponibilitate pentru productie, absorbind cresteri de vanzari bruste. “Anii trecuti am furnizat peste 15.000 de butoaie catre clienti cu restaurante, pub-uri si pizzerii. Aceasta cantitate inseamna 70% din productia noastra de bere. Acesta este motivul pentru care multe companii din Italia ne-au numit partener de incredere. In plus, faceti si dumneavoastra o incercare si veti castiga usor increderea in noi”, au adaugat reprezentantii fabricii.

Sa fie blonda?

Iata ce sortimente de bere puteti testa la Camara cu Merinde:

  • Blonda cu orz si secara EX
  • Strong aramie OH
  • Bock chihlimbar dublu malt WOW
  • Blonda amaruie GENNY
  • Blonda tip pils SLURP

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…

Moş Nicolae îşi pregăteşte desaga cu dulciuri

| Blog | No Comments
Noaptea de 5 spre 6 decembrie este una magică, una dedicată copiilor cuminţi, ce-şi vor lustrui ghetuţele cu speranţa că în dimineaţa următoare le vor găsi pline cu dulciuri lăsate…

Produse cu iz tradiţional dedicate sărbătorii centenarului

| Blog | No Comments
Săptămâna aceasta sărbătorim Centenarul Marii Uniri, însă în felul nostru. Şi cum am putea face asta mai bine, dacă nu printr-o manieră... culinară?! Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde…

Reţete de sezon pe bază de sfeclă roşie

| Blog | No Comments
Vă povesteam în articolul anterior că sfecla roşie nu este folosită la adevărata sa valoare. Pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, a întări sistemul imunitar şi a sta departe de numeroase…

Sfecla roşie – una dintre cele mai benefice legume pentru organism

| Blog | No Comments
Deşi sfecla roşie este o legumă atât de comună, v-aţi întrebat vreodată cât de benefică este aceasta pentru organism? Vitaminele A, B, C şi E, folaţi, magneziu, fier, potasiu, cupru,…