Stil de viata sanatos si lupta anti-ageing

By 09/11/2015Evenimente

Camara Cu Merinde şi KoolMedia, aduc special pentru constanteni, personalitati renumite in domeniul medical: Acad. Dr. Ovidiu Bojor, Prof. Dr. Adrian Restian si Dr. Ionica Ciortan, in cadrul conferinţei cu tema: “STIL DE VIAŢĂ SĂNĂTOS ŞI LUPTA ANTI-AGEING”: Hotel Ibis, Sala Prestige, Miercuri – 25 noiembrie 2015, ora 16:30.

Simona Chimisliu, Manager „Cămara cu Merinde” a declarat: „ Traim într-o lume în care stilul de viaţă al omului modern este pe fast-forward şi nu avem timp să ne îngrijim cu adevarat de mintea şi corpul nostru. Alimentaţia sănătoasă nu este doar un trend, ci un stil de viaţă care ne menţine acel echilibru fizic, sufletesc şi mental, motiv pentru care organizam in premiera la Constanta acest eveniment.

Cămara cu Merinde – o locaţie care promovează alimentaţia sănătoasă raw vegan şi stilul de viaţă sănătos – vă invita sa va informaţi despre cum să aplicaţi în viaţa de zi cu zi acest stil de viaţă, in cadrul unuia din cele mai importante evenimente de sanatate, dedicate constantenilor.

Conferinţa va fi susţinută de profesori renumiţi la nivel naţional: Academician Doctor Ovidiu Bojor, Prof. Dr. Adrian Restian şi Dr.Ionica Ciortan.  Toţi cei 3 invitaţi susţin medicina integrativă, ce presupune prevenţia şi adoptarea unui stil de viaţă sănătos, în care alimentaţia, psihicul,eliminarea stresului şi forma fizică joacă un rol extrem de important.

– Academician Doctor Ovidiu Bojor este un renumit farmacist şi deopotrivă fondator al fitoterapiei moderne în România. În 1985 după ce s-a întors din Hymalaia, a adus seminţe de anumite plante pe care le-a aclimatizat în România, le-a combinat cu plante româneşti şi a scos insulina vegetală.

– Prof. Dr. Adrian Restian este doctor în stiinte medicale şi membru al Academiei de Ştiinţe Medicale, membru fondator al Societăţii Naţionale de Neuroştiinţe, al Societăţii Academice de Medicina Familiei şi al Centrului de Studii pentru Ştiinţe de Graniţă, afiliat UNESCO. Acesta declară că sunt foarte mulţi oameni care cred că medicamentele sunt suficiente pentru a-i vindeca, însă cel mai important este sufletul şi psihicul care se poate îmbolnăvi, iar bolile lui pot influenţa sănătatea trupului. De aceea alimentaţia-starea psihică-starea fizică, toate contribuie la un stil de viaţă sănătos.

– Dr.Ionica Ciortan este medic primar în medicină generală şi pediatrie, doctor in stiinte medicale. Doamna Dr. Ionica Ciortan consideră că o dietă simplă şi odihna reprezintă „medicamentele” de care avem nevoie.

Inscrieri, la adresa de e-mail: office@koolmedia.ro ( nume şi număr de telefon)

Costul biletului de acces este de 30 de lei. Locurile sunt limitate.

Pentru mai multe detalii, AICI:    https://www.facebook.com/events/903014396451555/

Parteneri media: Cuget Liber, Ziua de Constanţa, Telegraf, Constanţa News, 101ştiri.ro

Sărbători fericite!

| Blog | No Comments
Iată că a sosit acel moment al anului când privim în urmă şi analizăm cele 12 luni trecute. Putem spune chiar petrecute împreună.

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…

Moş Nicolae îşi pregăteşte desaga cu dulciuri

| Blog | No Comments
Noaptea de 5 spre 6 decembrie este una magică, una dedicată copiilor cuminţi, ce-şi vor lustrui ghetuţele cu speranţa că în dimineaţa următoare le vor găsi pline cu dulciuri lăsate…

Produse cu iz tradiţional dedicate sărbătorii centenarului

| Blog | No Comments
Săptămâna aceasta sărbătorim Centenarul Marii Uniri, însă în felul nostru. Şi cum am putea face asta mai bine, dacă nu printr-o manieră... culinară?! Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde…

Reţete de sezon pe bază de sfeclă roşie

| Blog | No Comments
Vă povesteam în articolul anterior că sfecla roşie nu este folosită la adevărata sa valoare. Pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, a întări sistemul imunitar şi a sta departe de numeroase…