Ce produs organic mai culegem de pe mapamond? Brot Chips – Crutoane organice Mannl

By 17/11/2015Blog

Am renuntat la sucurile acidulate cu usurinta. Am uitat ca am fost vreodata carnivori. Zaharul a devenit poveste. Insa gustarile dintre mese au ramas micul nostru secret. Vrem sa pastram bucuria de a rontai un chips sau de a devora o prajitura in timp ce citim o carte sau poate in timp ce vizionam un film. Insa vrem sa facem asta in stilul Camara cu Merinde, fapt pentru care am luat legatura cu partenerii de la Mannl care au dat nastere unor produse de patiserie prietenoase cu corpul si sanatatea noastra.

Mannl – un brand cu traditie

“Ceea ce producem ramane unic. Gustarile noastre sunt realizate manual si coapte cu dragoste. Fie ca sunt framantate, rasucite, trase sau prafuite, cu maiestrie si indemanare, coacem produse sase zile din sapte pentru a-ti oferi gustari proaspete si pentru ca fiecare moment sa fie unic”, ne spun reprezentantii brandului Mannl. Acestia au ales sa foloseasca doar ingrediente din agricultura organica pentru a fi blanzi cu natura si pentru a oferi orgnismului hrana de calitate. Mannl combina maiestria traditionala a catorva generatii cu nevoile speciale ale societatii moderne. Brutarii pastreaza traditia prin arta de a prepara produsele manual.

Mannl este un brand renumit in randul celor ce acorda mai multa atentie produselor de patiserie si panificatie. Este un specialist vechi in produse premium fara gluten, ce ofera garantia placerii.

Crutoanele organice Brot Chips sunt obtinute din aluat (faina de hrisca, faina de porumb, faina din mazare), sare gema, fibre de mar, drojdie, seminte de in. La Camara cu Merinde gasiti crutoanele marca Mannl in zece formule diferite, respectiv zece arome: clasic, rosii, masline, usturoi, ceapa, morcov, seminte de floarea soarelui, seminte de cannabis, mar si ciocolata.

Paine cu maia

Va recomandam sa incercati si painea organica feliata cu maia. Painea Mannl a luat nastere din dorinta de a coace o paine fara gluten la fel sau chiar mai gustoasa decat painea din faina integrala obisnuita. Brutarii respecta si in cazul acestui produs traditia, lasand aluatul la dospit timp de 24 de ore pentru ca painea sa se maturizeze in ritmul ei, procedeu dupa care este procesata manual. Aceasta are in compozitie aluat (faina de hrisca, faina de porumb, faina de mazare), faina de orez, apa, faina de porumb, fibre de mar, amidon de porumb, drojdie. Ne place sa o numim o paine speciala si veti vedea de ce. Aveti de ales intre sortimente precum painea cu cartof, nuci, ceapa, seminte de cannabis, usturoi sau rosii.

Sărbători fericite!

| Blog | No Comments
Iată că a sosit acel moment al anului când privim în urmă şi analizăm cele 12 luni trecute. Putem spune chiar petrecute împreună.

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…

Moş Nicolae îşi pregăteşte desaga cu dulciuri

| Blog | No Comments
Noaptea de 5 spre 6 decembrie este una magică, una dedicată copiilor cuminţi, ce-şi vor lustrui ghetuţele cu speranţa că în dimineaţa următoare le vor găsi pline cu dulciuri lăsate…

Produse cu iz tradiţional dedicate sărbătorii centenarului

| Blog | No Comments
Săptămâna aceasta sărbătorim Centenarul Marii Uniri, însă în felul nostru. Şi cum am putea face asta mai bine, dacă nu printr-o manieră... culinară?! Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde…

Reţete de sezon pe bază de sfeclă roşie

| Blog | No Comments
Vă povesteam în articolul anterior că sfecla roşie nu este folosită la adevărata sa valoare. Pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, a întări sistemul imunitar şi a sta departe de numeroase…