Camara cu Merinde si-a imbogatit retetarul

Autor: 09/06/2017 Blog
retete vegetariene noi

Pentru ca e vara si avem din abundenta fructe si legume proaspete. Pentru ca avem inspiratie si ne face placere sa va oferim in permanenta un gust nou. Pentru ca vrem sa gasiti la noi varietate.  Pentru ca gatim din pasiune si astfel iau nastere retete noi. Pentru toate acestea, astazi va povestim ce noutati puteti savura la Camara cu Merinde.

Noodles din legume. Folosim morcov, dovlecei, sfecla rosie, avocado, lamai, germeni, condimente si obtinem o salata foarte aromata.

Salata quinoa-tabbouleh. Pentru preparare sunt necesare urmatoarele ingrediente: quinoa, rosii, ardei rosu, naut, castraveti, ulei de masline, verdeata si condimente. Cum suna? Chiar foarte bine!

Salata de varza Thai. Contine varza, morcovi, rosii cherry, ardei gras, salata, unt de arahide, sos de soia, miere si condimente. Este o salata satioasa si foarte aromata.

Salata cremoasa cu naut. Daca faceti aceasta alegere va veti rasfata cu un amestec de naut, castraveti, ceapa, avocado, telina, rosii, ridichi, lamai, stafide si miere.

Si atunci cand vine vorba de tartinabile avem cateva noutati de oferit.

Pate de conopida. Contine conopida, mustar, piper, sare, turmeric si ulei de masline.

Humus Beirut. Este o crema obtinuta din ardei iute, coriandru, naut boabe, rodii, tahini, ulei de masline si verdeata.

Babaganoush. Preparam aceasta pasta fina cu lamai, naut boabe, rodii, tahini, ulei de masline si vinete.

Pate de ardei si chilli. Folosim urmatoarele ingrediente: ardei gras, lamai, sare, sos chilli, seminte de floarea soarelui si ulei de masline.

Pate de sfecla cu hrean. Va recomandam acest amestec pentru zile mai condimentate. In compozitie exista ceapa, hrean, lamai, otet brun, sare, seminte de floarea soarelui, sfecla rosie si zahar de cocos.

Speram ca v-ati facut o parere asupra noutatilor ce au luat nastere in Camara cu Merinde si v-ati ales deja favorita. Va asteptam pe la noi sa va spunem direct “Pofta buna!”.

supa de rosii

Vara vegana cu arome recomandate de Tania 🥗

| Blog | No Comments

Sa nu credeti ca am uitat. “Niciun sezon fara Tania!” este o vorba de-a noastra. Iar sloganul este valabil si pentru vara acesta care se arata a fi extrem de calduroasa. Ne-am gandit sa ne racorim cu o supa de vara, sa testam o salata pe cat de simpla, pe atat de gustoasa si sa ne indulcim cu un desert fresh de fructe. Toate acestea, made by Tania Bordianu!

retete vegetariene noi

Camara cu Merinde si-a imbogatit retetarul

| Blog | No Comments

Pentru ca e vara si avem din abundenta fructe si legume proaspete. Pentru ca avem inspiratie si ne face placere sa va oferim in permanenta un gust nou. Pentru ca vrem sa gasiti la noi varietate. Pentru ca gatim din pasiune si astfel iau nastere retete noi. Pentru toate acestea, astazi va povestim ce noutati puteti savura la Camara cu Merinde.

vegetarian in constanta

Vegetarian in Romania: “Viata inaintea furculitei!”

| Blog | No Comments

Am stat astazi de vorba cu Rares Lucian, un tanar talentat, pasionat de pictura. Am avut in fata un exemplu de ambitie, iubire fata de animale si dorinta mare de schimbare. Sa va spunem ca abia acum urmeaza sa implineasca varsta de 24 de ani? Asa este. Si cu toate acestea a decis sa nu mai contribuie la sacrificiul animalelor. Sa opteze pentru energie, un somn odihnitor si o viata mai sanatoasa.

halva

Halva… pentru copilul din noi

| Blog | No Comments

Nu de putine ori ma poarta gandul catre copilarie si catre gusturile de acasa. Uneori chiar gusturile sunt “vinovate” de calatoria in timp. Chiar si aromele, mirosurile, ma determina sa visez la varsta copilariei si la merindele mamei. Compotul de visine, salamul de biscuiti, clatitele, dulceata de cirese amare sau halvaua. Acestea sunt micile placeri ale vietii care imi nasc frumoase amintiri.

Ciocolata pentru toate gusturile

Torras. Ciocolata pentru toate gusturile 🍫👀

| Blog | No Comments

Tehnologie belgiana imbinata cu reteta spaniola, savurata in Romania. Da! Chiar la Camara cu Merinde exista o excelenta ciocolata marca Torras pe care o putem caracteriza ca fiind multiculturala.

A venit vremea capsuniloooor! 🍓

| Blog | No Comments

Momentan nu ne putem gandi la un rasfat mai mare decat un bol plin de capsuni. Pentru un plus de aroma putem adauga putina miere. Capsunile sunt bogate in apa, fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier, vitaminele C, B1, B2, E, sodiu, acid salicilic, acid pantotenic si elagic, proteine, zaharuri, flavonoide, uleiuri volatile, tanin si polifenoli.

Comentarii

comentarii

Camara cu Merinde
Bd. Mamaia nr. 180
Constanta, CT 900540
Romania