Program de dezvoltare personala pentru copii

By 20/08/2015Evenimente

Programul de dezvoltare personala pentru copii ”Eu.. sunt eroul meu!” este o joaca (serioasa) de-a introspectia, sub indrumarea atenta a formatorilor. In joaca noastra impreuna urmarim sa stimulam capacitatea de autocunoastere a micilor eroi, sa ii ajutam sa-si descopere resursele interioare, sa-si gestioneze eficient emotiile si comportamentul, sa-si exerseze abilitatile de relationare, sa invete conduite pro-sociale. Punem accent pe unicitate, pe acceptarea diferentelor si auto-valorizare. Ajutati de diferite tehnici de lucru incercam sa scoatem la iveala eroul fiecaruia: povestile terapeutice, desenul, colajul, improvizatia, jocul, toate ne sustin in calatoria spre interior. In final, vom descoperi ca eroul fiecarui copil este chiar el insusi.

Cine susţine atelierul?

Programul este susţinut de Oana Calnegru, psiholog si psihoterapeut in formare, vicepresedinte al Asociatiei pentru Sustinerea si Promovarea Artisitilor si coordonator programe educationale „ DOORS’’. Mama a doi copii, este preocupata de educatia pozitiva si constienta a copiilor si crede ca fiecare copil este unic si remarcabil in felul sau, plin de resurse: ”Copii sunt fiinte miraculoase care au nevoie, in primul rand, de dragoste si ingrijire pentru a-si putea dezvolta cat mai mult din potential lor. Am observat in jurul meu, parinti experimentand o mare bucurie atunci cand si-au vazut copiii depasindu-si temerile si indoielile și reusind sa realizeze ceea ce si-au propus. Tocmai de aceea, am gandit aceste ateliere pentru copii, pentru a le oferi, printre altele, instrumente pentru dezvoltarea unei baze emotionale stabile si puternice si metode eficiente de exersare a abilitatilor sociale.”

Inscrieri si detalii: 0723 176 743 / oana.calnegru(at)gmail.com.

Detalii complete ale programului (format PDF).

Sărbători fericite!

| Blog | No Comments
Iată că a sosit acel moment al anului când privim în urmă şi analizăm cele 12 luni trecute. Putem spune chiar petrecute împreună.

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…