Mars de solidaritate pentru femei diagnosticate cu cancer la san

By 28/09/2015Blog, Evenimente

Constanța, 28 Septembrie 2015. Octombrie, luna ROZ, este dedicata luptei impotriva cancerului la san. Statisticele se schimba de la o zi la alta- „1 din 8 femei”, „ varsta peste 50 ani”, insa adevarul este ca aceasta boala grava loveste indiferent de varsta si indiferent daca esti „1 din 8 femei”.

Insa avem nevoie de femei curajoase, optimiste, pentru care aceasta boala devine doar o etapa, femei pentru care viata este cel mai de bun „pret”, „un cadou” pentru un nou inceput.

Sambata, 3 octombrie 2015, de la ora 14:00, astfel de femei curajoase sunt invitate la Camara cu Merinde (Bdul Mamaia nr. 180). În cadrul acestei intalniri, doamnele vor primi informatii utile de la Oncologul Monica Lazar, Psihologul Ismail Sena, dna Maria Frangeti- o supravietuitoare in lupta cu aceasta boala.

Incepand cu ora 17:00, ii invitam pe toti constantenii la Marsul de solidaritate, organizat in Piata Ovidiu (zona Bibliotecii Colorate). Cei curajosi pot purta un sutien sau o bustiera roz peste haine pentru a sustine femeile diagnosticate cu cancer la san. Marsul este dedicat in egala masura tuturor femeilor, pentru a le constientiza sa fie atente cu sanatatea lor.

Iulia Buciu, Manager „Jiva Hair Boutique” si initiator al evenimentului a declarat: „ In fiecare zi, femei curajoase, supravietuitoare, ne trec pragul magazinului in cautare de extensii de par sau proteze pentru san pentru a se simti din nou frumoase, feminine, perfecte. Evenimentul Pink Jiva Day este dedicat acestor femei, pentru care fiecare noua zi, aduce cu sine o noua bucurie si pofta de a trai la maxim fiecare clipa!”

Evenimentul este realizat cu sprijinul: Jiva Hair Boutique, Cămara cu Merinde, Kale, Oriflame, Yoga Joy Studio, Insignus, Regina Maria, Techir, Miss Baker, Laura Busuioc, Laguna Tour, Hot Print, Radu Niculescu, Cuget Liber, Telegraf si Kool Media.

Arata ca si tie iti pasa! Vino alaturi de noi!

Sărbători fericite!

| Blog | No Comments
Iată că a sosit acel moment al anului când privim în urmă şi analizăm cele 12 luni trecute. Putem spune chiar petrecute împreună.

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…