Beneficiile apei alcaline

By 11/08/2015Blog

“Pentru o viata sanatoasa, consumati cel putin doi litri de lichid pe zi”. Asa suna un slogan extrem de mediatizat. Noi va spunem, insa, ca pentru o viata sanatoasa, alegeti sa consumati apa alcalina! Beneficiile apei alcaline sunt foarte mari si este important sa facem aceasta schimbare, pentru ca aportul de apa este esential pentru buna functionare a organismului!

In mod normal, organismul reuseste sa pastreze echilibrul intre alcalinitate si aciditate, insa specialistii spun ca un nivel de alcalinitate mai mare ar fi secretul sanatatii. Alcalinitatea permite sangelui sa circule mai bine si sa oxigeneze toate celulele. Astfel, acestea vor primi suficienti nutrienti si vor putea sa elimine mult mai bine toxinele. Celulele canceroase, fiind mult mai bine oxigenate, nu pot supravietui. Apa alcalina are in compozitia sa mai mult oxigen si minerale alcaline fata de apa acida sau neutra. Ajuta la echilibrarea PH-ului, care tinde sa fie mai acid din cauza alimentatiei nesanatoase si a stresului. Poate preveni cancerul, artrita, precum si alte boli degenerative si imbunatateste astfel sistemul imunitar.

La Camara cu Merinde puteti gasi Apa Alcalina Perla Moldovei cu PH 8,8. Aceasta a luat nastere in anul 2011, moment din care numarul clientilor creste anual cu un procent de 20-30%, ceea ce demonstreaza clar calitatea apei si interesul tot mai mare pentru o apa ce ne aduce sanatate. In tara, Apa Alcalina Perla Moldovei este prezenta in 22 de judete si, de asemenea, se gaseste si pe pietele din Ungaria, Spania, Marea Britanie si Portugalia. In prezent este cel mai important distribuitor de apa de masa natural alcalina atat din tara, cat si din Uniunea Europeana.

Insa, daca aveti timp, si dumneavoastra va puteti prepara apa alcalina la domiciliu. Utilizati un recipient de sticla, pe care il umpleti cu apa potabila de la robinet sau apa potabila imbuteliata sau chiar apa distilata. Adaugati o lingurita de bicarbonat de sodiu si amestecati bine. Testati PH-ul apei cu un test special pe care il gasiti, de regula, in magazinele specializate, de exemplu la cele in care se vand piscine. Nivelul apei trebuie sa fie intre 8,5-9%. Daca, in urma testarii, nu atinge acest nivel, mai adaugati putin bicarbonat. O alta varianta ar fi utilizarea lamaii. Impartiti o lamie in 8 parti egale si puneti bucatile de lamaie in apa, fara a le stoarce. Acoperiti recipientul si lasati-l la temperatura camerei pentru 8-12 ore. In acest mod veti obtine apa alcalina.

Solutii exista! Trebuie doar sa fiti mai selectivi cu apa pe care o beti. Sa nu uitam ca, in definitiv, suntem ceea ce bem! Efort minim, efect maxim!

Sărbători fericite!

| Blog | No Comments
Iată că a sosit acel moment al anului când privim în urmă şi analizăm cele 12 luni trecute. Putem spune chiar petrecute împreună.

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…