Ce produse organice mai culegem de pe mapamond? PAREA – GREEK GLUTEN FREE

By 08/11/2016Blog

Cand vine vorba de micile placeri dintre mesele principale, nu ezitam sa cautam tot mai multe produse care sa imbogateasca rafturile din Camara cu Merinde. Zilele acestea am dat iama in biscuitii Parea, un brand grecesc care a dat nastere unor produse delicioase, fara gluten.

Va reamintim ca glutenul este dusmanul elementelor nutritive din hrana, pentru ca stopeaza absorbtia lor in organism. In plus, nu vrem sa fim dependenti. Cu cat vom consuma mai multe alimente ce contin gluten, cu atat ne va fi mai greu sa renuntam la ele. Persoanele care au dezvoltat de-a lungul timpului intoleranta alimentara pot consuma cu incredere biscuitii Parea. Acestia nu contin gluten, grau, lactoza, ou, soia, conservanti si nu au suferit modificari genetice.

Va asteapta la Camara cu Merinde trei sortimente gustoase de biscuiti Parea aduse direct din Grecia:

  • Biscuiti cu migdale si ulei de masline
  • Biscuiti cu portocale si ulei de masline
  • Biscuiti cu scortisoara si ulei de masline

Partenerii de la Parea s-au gandit sa dea un plus de savoare si salatelor. Astfel, au luat nastere crutoanele cu ulei de masline:

  • Crutoane cu ulei de masline si susan
  • Crutoane cu ulei de masline, rosii si busuioc
  • Crutoane cu ulei de masline, usturoi, cimbru si oregano

Corpul este pregatit sa va rasplateasca alegerile sanatoase cu o stare de bine permanenta!

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…

Moş Nicolae îşi pregăteşte desaga cu dulciuri

| Blog | No Comments
Noaptea de 5 spre 6 decembrie este una magică, una dedicată copiilor cuminţi, ce-şi vor lustrui ghetuţele cu speranţa că în dimineaţa următoare le vor găsi pline cu dulciuri lăsate…

Produse cu iz tradiţional dedicate sărbătorii centenarului

| Blog | No Comments
Săptămâna aceasta sărbătorim Centenarul Marii Uniri, însă în felul nostru. Şi cum am putea face asta mai bine, dacă nu printr-o manieră... culinară?! Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde…

Reţete de sezon pe bază de sfeclă roşie

| Blog | No Comments
Vă povesteam în articolul anterior că sfecla roşie nu este folosită la adevărata sa valoare. Pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, a întări sistemul imunitar şi a sta departe de numeroase…

Sfecla roşie – una dintre cele mai benefice legume pentru organism

| Blog | No Comments
Deşi sfecla roşie este o legumă atât de comună, v-aţi întrebat vreodată cât de benefică este aceasta pentru organism? Vitaminele A, B, C şi E, folaţi, magneziu, fier, potasiu, cupru,…