Despre sport și alimentația vegană, cu Tania Bordianu, la Constanța

By 22/07/2015Blog, Evenimente
Tania Bordianu la Camara cu Merinde - Workshop raw vegan

Tania Bordianu, un nume foarte cunoscut și îndrăgit în rândurile iubitorilor de mâncare sănătoasă, dar și de sport, revine, în acest weekend, la Constanța. După succesul workshop-ului susținut de curând, la Cămara cu Merinde din oraș, unde a făcut o demonstrație de gătit care a strâns o mulțime de persoane pasionate de alimentația raw vegană, Tania se va afla din nou, printre constănțeni, cât și printre turiștii de la malul mării, dornici să afle mai multe din experiența sa despre sport și alimentație vegană.

Astfel, Cămara cu Merinde va găzdui sâmbătă, 25 iulie, de la ora 19.00, ediția a II-a a acestui workshop. Iată ce spun organizatorii, din partea Kool Media, într-un comunicat: „Ne bucurăm că evenimentul trecut a fost un adevărat succes şi tocmai de aceea, invitata noastră, Tania Bordianu, va susţine o conferinţă unde sunt invitate toate persoanele pasionate de mâncarea sănătoasă, însă şi de sport. Chef Tania Bordianu ne va dezvălui secretele ei privind alimentaţia sănătoasă şi îmbinarea sportului cu bucătăria vegană. Vă aştepăm cu drag pe 25 iulie, ora 19.00, să descoperim secretele din domeniul alimentaţiei vegane, la Cămara cu Merinde din Bulevardul Mamaia nr. 180, Constanţa”.

Cei interesați să participe la evenimentul „Despre sport și alimentație vegană, by Tania Bordianu” pot confirma prezența, pentru o bună organizare, la adresa de e-mail (nume şi număr de telefon): office@koolmedia.ro.

Citeste si: / View All Posts

Sărbători fericite!

| Blog | No Comments
Iată că a sosit acel moment al anului când privim în urmă şi analizăm cele 12 luni trecute. Putem spune chiar petrecute împreună.

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…