Vara vegana cu arome recomandate de Tania ­čąŚ

Autor: 14/06/2017 Blog
supa de rosii

Sa nu credeti ca am uitat. ÔÇťNiciun sezon fara Tania!ÔÇŁ este o vorba de-a noastra. Iar sloganul este valabil si pentru vara acesta care se arata a fi extrem de calduroasa.

Ne-am gandit sa ne racorim cu o supa de vara, sa testam o salata pe cat de simpla, pe atat de gustoasa si sa ne indulcim cu un desert fresh de fructe. Toate acestea, made by Tania Bordianu!

Supa de rosii

Pentru a prepara aceasta supa usoara aveti nevoie de 2 litri de suc de rosii, 1 ceapa, 1 catel mare de usturoi, 2 maini de busuioc proaspat, 3 linguri de ulei de masline, sare neiodata.

Pentru inceput, ceapa se taie cubulete, usturoiul se zdrobeste si se soteaza la foc mic in 2 linguri de apa. Ulterior, adaugati sucul de rosii. Daca doriti ca supa sa iasa mai consistenta, mai groasa, puteti lasa sa fiarba 5-10 minute la foc mic.

Tania prefera aceasta supa cruda, drept urmare o lasa pe foc doar pana cand se incalzeste. La final adaugati frunzele de busuioc maruntite si uleiul de masline. Puneti toata supa in blender si o pasati bine.

Salata simpla, dar atat de speciala

In mai putin de zece minute puteti savura aceasta salata daca aveti in bucatarie 4-5 ciuperci, 10 masline, 1/2 avocado taiat cubulete, germeni de ceapa rosie, mix de salata (baby salata creata verde si rosie, baby spanac si marar), 1 lingura de ulei de seminte de canepa cu usturoi, 2 linguri de suc de lamaie si sare.

Dupa ce ati bucatit salata si ati taiat ciupercile in felii mici, amestecati toate ingredientele intr-un bol si bucurati-va de un gust excelent de vara!

Budinca din orez cu fructe

Un desert este bine-venit oricand. Mai ales daca este usor de preparat. Aveti nevoie de 1 cana cu orez, 2 cani cu apa, 1 pastaie de vanilie, 4 linguri ulei de cocos aromat, 200g fructe proaspete si 6 linguri de sirop din smochine.

Orezul se fierbe si se pune in blender impreuna cu pastaia de vanilie si uleiul de cocos, pasandu-se pana la atingerea unei consistente foarte cremoase. Compozitia se toarna in straturi alternative cu fructele stropite cu sirop de smochine si mixate sau taiate cuburi.

Va puteti bucura de acest dulce atat cald, cat si rece.

TOP 5 cele mai vechi alimente cu proprietati curative

TOP 5 cele mai vechi alimente cu proprietati curative

| Blog | No Comments

Numeroase plante au fost descoperite de stramosii nostri si au fost folosite de-a lungul anilor pentru vindecarea ranilor, pentru a trata diverse afectiuni si, de ce nu, pentru mentinerea tineretiiÔÇŽ fara batranete.

Moara Bohlsener si ai sai biscuiti organici deliciosi

Moara Bohlsener si ai sai biscuiti organici deliciosi

| Blog | No Comments

Vom vorbi mai putin despre biscuiti… ii veti testa si veti intelege de ce aceasta fabrica livreaza produse in numeroase tari din intreaga lume. Este mai important cine sunt cei din spatele Bohlsener Muhle, respectiv cei care se ocupa de tot ceea ce inseamna proces tehnologic, incepand de la cultivarea ingredientelor si pana la produsul finit.

Masa devine mai hranitoare in mijlocul naturii

Masa devine mai hranitoare in mijlocul naturii

| Blog | No Comments

In primul rand, cand ne asezam in mijlocul naturii ne scade nivelul de stres. Exista studii care dovedesc ca persoanele care traiesc in zone bogate in spatii verzi au nivelul de cortizol (hormonul stresului) mai scazut.

Berea italieneasca Soralama

Ce ne racoreste intr-o zi calduroasa de vara? Berea italieneasca Soralama ­čŹ╗

| Blog | No Comments

Sa ne gandim ce ne-ar bucura intr-o zi caniculara de vara. Sa fie o inghetata? Dar ce ne facem cu silueta daca mancam zilnic inghetata?! Sa fie un pahar cu apa rece…? In cazul acesta nu ne-am mai bucura de placerea gusturilor. Ce parere aveti de o bere rece? Noi am marit stocul de bauturi la Camara cu merinde si va asteptam sa testati cateva beri exceptionale, marca Soralama.

3 preparate vegane pentru birou

Va grabiti spre birou? Nu uitati pachetelul vegan! ­čŹ▒

| Blog | No Comments

Vreti un corp sanatos? Vreti sa va mentineti silueta? Vreti energie pe toata durata zilei? Raspunsul este acelasi: nu sariti peste mese. Asa ca, oricat de mare ar fi graba spre birou, nu uitat sa va pregatiti ceva rapid pentru a nu rata cea mai importanta masa a zilei.

De ce este important sa hidratam semintele si nucile?

De ce este important sa hidratam semintele si nucile? ­čśë­čąť

| Blog | No Comments

Gasiti frecvent in cartile de bucate ca trebuie sa folositi seminte si nuci hidratate. V-ati intrebat ce inseamna aceasta hidratare mai exact si la ce va ajuta procedura? Haideti sa vedem pe scurt de ce este bine sa lasam nucile si semintele in apa si care este timpul corect de hidratare pentru fiecare categorie in parte.

Comentarii

comentarii

Camara cu Merinde
Bd. Mamaia nr. 180
Constanta, CT 900540
Romania