Ceaunul cu bunatati va aduce noutati pentru proviziile de iarna

Autor: 28/11/2017 Blog

V-ati pregatit camara pentru sezonul rece? Gemul este la locul lui? Compotul a fost asezat pe rafturi? Dar dulceata de ardei iuti mult dorita pentru felurite preparate? Noi am inceput aprovizionarea. Si, ca de obicei, selectam produse doar din surse sigure.

Sa va oferim un pont! Ceaunul cu bunatati a dat nastere unor produse extrem de gustoase, numai bune de savurat in orice moment al zilei. Am ales sa aducem la Camara cu Merinde produsele marca Ceaunul cu bunatati pentru a incuraja producatorii locali. Ne dorim sa sustinem antreprenorii din Romania, in special pe cei care aleg sa ofere consumatorilor produse naturale. Stim ca in acelasi timp contribuim la crearea fortei de munca in Romania si la dezvoltarea agriculturii.

Ceaunul cu bunatati obtine produsele prin fierbere in ceaun, fara conservanti de sinteza, pectina, gelifiant sau alti aditivi. Dintre gustoasele preparate am selectat patru borcanase al caror continut ne aminteste de preparatele magice ale bunicii.

Sa vorbim intai de preferatul nostru: Specialitatea de gutuie. Contine 90% pulpa de gutuie si 10% indulcitor natural din seva de mesteacan. Este excelenta pe clatite. Va recomandam reteta Taniei Bordianu. Aveti nevoie de 1 cana faina integrala, 1 lingura zahar de cocos, 1 lingura de praf de copt fara aluminiu, 1 cana de lapte vegetal, 2 linguri de ulei de cocos. Pentru inceput se amesteca ingredientele uscate: faina, zaharul si praful de copt. Apoi se adauga laptele si uleiul de cocos si se mixeaza bine. Se incinge o tigaie la foc mediu si se toarna compozitia cu ajutorul unui polonic. Se coace pe o parte pana se formeaza mici bule pe suprafata clatitei, se intoarce pe cealalta parte si se mai coace cateva secunde. Adaugati putin gem si desertul este gata!

Gemul de caise ne va aduce mereu aminte de diminetile copilariei, cand mancam paine cu gem si savuram o cana de ceai cald. Specialitatea de caise contine 90%  pulpa de caise si 10% indulcitor natural din seva de mesteacan. Merita incercata!

Gemul de prune poate fi numit fara dubiu “produs autentic romanesc”. Il puteti devora in multiple feluri, in special impreuna cu budinca de tapioca sau de chia.

Am lasat la final Dulceata de ardei iuti cu aronia fructe intregi, insa merita un loc fruntas. Este o specialitate care da acel plus de savoare preparatelor, fie ca este vorba de sandwichuri, tocanite sau salate.

Va asteptam pe la Camara cu Merinde pentru a va asigura o iarna dulce!

Luna cadourilor vine cu produse noi la Camara cu Merinde

| Blog | No Comments

Am vrut sa ne innoim si in acelasi timp sa va facem un cadou sau… chiar mai multe. Asa ca am deschis retetarul si am adaugat noi preparate savuroase.

Ceaunul cu bunatati va aduce noutati pentru proviziile de iarna

| Blog | No Comments

V-ati pregatit camara pentru sezonul rece? Gemul este la locul lui? Compotul a fost asezat pe rafturi? Dar dulceata de ardei iuti mult dorita pentru felurite preparate? Noi am inceput aprovizionarea. Si, ca de obicei, selectam produse doar din surse sigure.

Cinci pasi pentru a uita de raceala

| Blog | No Comments

Tusim, stranutam, ne doare gatul, ne ustura ochii, ne simtim epuizati, ba chiar avem si frisoane. Cam acestea sunt starile prin care trecem odata cu venirea sezonului rece. Pentru a sta cat mai departe de gripa este nevoie sa ne intarim organismului, sa crestem imunitatea.

Zece beneficii ale superalimentului MACA

| Blog | No Comments

Maca este radacina unei plante care creste in Peru, Bolivia, Paraguay si Argentina. Aceasta poate fi consumata atat ca aliment, cat si ca planta medicinala, fiind un bun afrodiziac bogat in elemente nutritive.

De la Bebe Drag pentru un bebe sanatos

De la Bebe Drag pentru un bebe sanatos

| Blog | No Comments

Ingrijirea bebelusilor necesita mult mai multa atentie fata de cea a adultilor. Este important sa stim ca pielea celor mici este de cinci ori mai subtire si mai sensibila decat cea a adultilor. De aceea, pielea prichindeilor poate fi mentinuta catifelata si sanatoasa cu ajutorul unor dermatocosmetice care hidrateaza, hranesc, protejeaza, nu provoaca iritatii si lacrimarea ochilor.

Retete delicioase de toamna made by Tania

Retete delicioase de toamna made by Tania

| Blog | No Comments

Am trecut de jumatatea acestui sezon si parca ne lipseste ceva. Este vorba despre retetele Taniei Bordianu. Drept urmare, am luat legatura cu prietena noastra experta in nutritie si am obtinut cateva recomandari pentru preparate gustoase de toamna. Haideti sa vedem ce alimente ne aduce in dar natura si ce retete delicioase putem face cu ajutorul acestora.

Camara cu Merinde
Bd. Mamaia nr. 180
Constanta, CT 900540
Romania