Alegeti proviziile MorgenLand pentru iarna din Camara

By 10/01/2017Blog

Zilele aceastea a nins ca in povesti, ne-am bucurat de zapada si am privit spectacolul iernii de la geam. In unele momente aveam senzatia ca de abia acum vin sarbatorile de iarna. O senzatie foarte placuta.

Putem spune ca 2017 a inceput cu mai multa odihna si cu un ceai cald baut alaturi de familie. Totodata, mai mult timp petrecut in casa a insemnat si mai multe alimente consumate din proviziile pentru iarna. Zilele acestea am inteles mai bine ca niciodata de ce este important sa ai cate un compot, o zacusca si un gem in camara.

Compotul MorgenLand pentru vreme rece

Daca v-ati epuizat stocul proviziilor pentru iarna sau daca va este pofta de alte dulceturi si compoturi, va asteptam la Camara cu Merinde sa faceti noi achizitii. Astazi vom vorbi despre MorgenLand, un brand care a adus pe piata fructe bio, ambalate in diverse forme:  fructe confiate, snaksuri cu amestec de nuci, compot sau sirop. Noi am adus la Camara cu Merinde doua sortimente de compot, respectiv cel de mandarine si cel de mango.

Compot de mandarine: contine fructe sanatoase, bine coapte, atent alese si indulcite usor cu suc de mere. Poate fi savurat in stare naturala sau ca ingredient in cereale, prajituri, iaurt sau diverse deserturi.

Compot de mango: daca doriti sa savurati gusturi noi, va recomandam acest compot cu felii de mango, cu ados de suc mixt de frcute, precum fructul pasiunii si ananasul. Compotul poate fi folosit ca ingredient pentru prajituri, cereale si iaurt.

Compania MorgenLand a fost infiintata de Orhan Yilmaz, un tanar din Turcia, care si-a parasit tara natala si s-a stabilit in Germania in 1978 pentru a studia chimia. In 1979 a inceput sa promoveze alimentatia organica si a deschis un mic magazin in Bremen cu ceai, condimente si fructe organice. Ceea ce a inceput ca un business mic nascut din dragoste pentru alimentatia ecologica s-a transformat de-a lungul anilor intr-o companie internationala ce aduce pe piata peste 120 de produse organice. In cei aproximativ 40 de ani de activitate, principala preocupare a lui Orhan Yilmaz a fost ca, de la camp la raft, toate produsele sa provina dintr-o singura sursa. “Propriile proiecte de cultivare ne asigura fluxul de materie prima necesara pentru produsul finit si ne permit sa urmarim si sa imbunatatim in permanenta calitatea alimentelor. In acelasi timp, promovam agricultura ecologica in intreaga lume”, ne asigura reprezentantii MorgenLand.

Aceste proiecte agricole ne ofera transparenta de care avem nevoie atunci cand dorim sa alegem hrana cu adevarat sigura. Atunci cand luati un produs de pe rafturile magazinelor asigurati-va ca dincolo de eticheta bio exista si un brand de incredere, prietenos cu natura.

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…

Moş Nicolae îşi pregăteşte desaga cu dulciuri

| Blog | No Comments
Noaptea de 5 spre 6 decembrie este una magică, una dedicată copiilor cuminţi, ce-şi vor lustrui ghetuţele cu speranţa că în dimineaţa următoare le vor găsi pline cu dulciuri lăsate…

Produse cu iz tradiţional dedicate sărbătorii centenarului

| Blog | No Comments
Săptămâna aceasta sărbătorim Centenarul Marii Uniri, însă în felul nostru. Şi cum am putea face asta mai bine, dacă nu printr-o manieră... culinară?! Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde…

Reţete de sezon pe bază de sfeclă roşie

| Blog | No Comments
Vă povesteam în articolul anterior că sfecla roşie nu este folosită la adevărata sa valoare. Pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, a întări sistemul imunitar şi a sta departe de numeroase…

Sfecla roşie – una dintre cele mai benefice legume pentru organism

| Blog | No Comments
Deşi sfecla roşie este o legumă atât de comună, v-aţi întrebat vreodată cât de benefică este aceasta pentru organism? Vitaminele A, B, C şi E, folaţi, magneziu, fier, potasiu, cupru,…