Ce produs organic mai culegem de pe mapamond? Chipsuri din fructe uscate Perry Court Farm

By 03/11/2015Blog

Camara cu Merinde si-a imbogatit rafturile cu chipsuri naturale. Da! Am scris bine! Astazi vom vorbi despre o gustare cu adevarat naturala si sanatoasa facuta din fructe locale, crescute, culese si preparate manual la ferma Perry Court.

Cum sunt produse chipsurile din fructe?

Chipsurile de mere sunt realizate printr-un proces de uscare naturala completa, prin care aerul cald este suflat peste feliile de mar pentru ore si ore in sir, pana devin crocante. Apoi sunt ambalate rapid pentru a le mentine proaspete. Aceasta metoda de uscare lenta pastreaza toata bunatatea dintr-un mar proaspat si o transfera intr-unul crocant. Singura diferenta este ca felia de mar uscata rezista mai mult timp in camara dumneavoastra. Sa va spunem si un secret. Aceasta metoda de uscare era folosita de vechii egipteni si reprezenta un mod natural de conservare a fructelor. Ferma Perry Court cultiva cele mai bune soiuri englezesti de mar si selecteaza cele mai bune productii din cele peste 100 de sortimente. Aici enumeram Cox orange Pippin, Laxtons Fortune si Ribstone Pippin.

Tangy Apple Crisps – pentru aceste chipsuri usor picante a fost utilizat soiul de mere Bramley. Ingredientele le vom descrie pe scurt: 100% mere.

Sweet Apple Crisps – chipsurile dulci au luat nastere din soiul Cox orange Pippin si pot fi gustarea ideala din orice moment al zilei, pentru orice persoana. Mai este cazul sa spunem ca intalniti doar 100% mere in interiorul ambalajului?

Dried Pear Crisps – tehnica de uscare este aceeasi, insa fructul difera. Pentru ca iubim aroma de caramel, am folosit soiul de pere Doyenne Du Comice. Merita savurate!

De ce iubim chipsurile din fructe?

Au mai putin de un gram de grasime/ pachet 25 grame.

Au doar 76 de calorii/ pachet 25 grame

Sunt naturale.

Sunt 100% homegrown.

Sunt potrivite pentru vegetarieni.

Au un gust delicious.

Sunt sarace in grasimi si bogate in savoare!

Munca a trei generatii.

Ferma Perry Court a luat nastere in urma cu trei generatii, moment din care au fost cultivate intr-un mod responsabil, prietenos cu mediul inconjurator, numeroase fructe si legume. Metodele traditionale au fost imbinate cu practici agricole moderne pentru ca ferma sa se bucure de varietate si gusturi speciale. In prezent, ferma Perry Court numara peste 200 de culturi diferite.

Sărbători fericite!

| Blog | No Comments
Iată că a sosit acel moment al anului când privim în urmă şi analizăm cele 12 luni trecute. Putem spune chiar petrecute împreună.

Vegetarian în România: “Este o provocare ce îţi schimbă viaţa în bine”

| Blog | No Comments
Ne-a făcut plăcere să stăm de vorbă zilele acestea cu o tânără studentă la jurnalism, Ana Maria L., ce îşi doreşte încă de la 21 de ani să schimbe viziunea…

Idei gustoase pentru zile de sărbătoare

| Blog | No Comments
Mesele la care îi avem invitaţi pe cei dragi sunt întotdeauna o plăcere, însă ele vin şi cu mici bătăi de cap. Cu ce preparate să îi servim? Ce reţete…

Moş Nicolae îşi pregăteşte desaga cu dulciuri

| Blog | No Comments
Noaptea de 5 spre 6 decembrie este una magică, una dedicată copiilor cuminţi, ce-şi vor lustrui ghetuţele cu speranţa că în dimineaţa următoare le vor găsi pline cu dulciuri lăsate…

Produse cu iz tradiţional dedicate sărbătorii centenarului

| Blog | No Comments
Săptămâna aceasta sărbătorim Centenarul Marii Uniri, însă în felul nostru. Şi cum am putea face asta mai bine, dacă nu printr-o manieră... culinară?! Vă aşteptăm pe la Cămara cu Merinde…

Reţete de sezon pe bază de sfeclă roşie

| Blog | No Comments
Vă povesteam în articolul anterior că sfecla roşie nu este folosită la adevărata sa valoare. Pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, a întări sistemul imunitar şi a sta departe de numeroase…