Cum citim in fructe si legume?!

By | Blog

Teoria legaturii dintre alimente si organele corpului asupra carora acestea actioneaza ni s-a parut interesanta si ne-a fost prezentata de specialistul in nutritie, psihoterapeut Maria Verdi. Daca pana acum nu ati analizat un bob de fasole, o para sau o telina, este momentul sa o faceti pentru ca asa veti afla ce parte a corpului puneti in functiune!

Read More

Hrana, combustibil pentru corp

By | Blog

Corpul nostru poate fi asemanat cu o masina care functioneaza in functie de combustibilul cu care este alimentata. Daca motorina sau benzina sunt de slaba calitate sau daca motorul nu primeste aditivi, piesele masinii incep sa cedeze.

Read More

Ce este util sa stim despre colesterol?

By | Blog

Am auzit de colesterol bun, colesterol rau, insa stim oare ce inseamna si cum ne putem proteja de posibile accidente vasculare sau de infarctul cardiac!? Maria Verdi, specialist in nutritie si psihoterapeut, ne-a vorbit despre importanta eliminarii grasimilor din alimentatie.

Read More

Primăvara aduce hrană vie

By | Blog

Ne-a fost dor de pieţele pline de verde, de leuşteanul proaspăt, de ruccola românească, de frunzele tinere de spanac şi de gustoasa salată verde. Iată că a venit şi sezonul în care ne bucurăm de gustul parfumat al salatei de primăvară cu ridichi şi ceapă verde.

Read More