Biscuitii vegani Ambrozia au “invadat” rafturile cu gusturi noi

Autor: 02/02/2018 Blog

Va mai amintiti de gustosii biscuiti vegani fara zahar adaugat Ambrozia? In urma cu mai bine de un an va povesteam despre cum au luat nastere acesti biscuiti excelenti cu ajutorul patiseriei traditionale.

“Parintii” brandului Ambrozia au gandit sa creeze un produs dulce fara zahar, sanatos, pe baza de cereale, insa cu gust de prajitura. Vi se pare poveste? Va asiguram ca au reusit. Astazi se pot mandri cu o gama larga de produse fara zahar, unele chiar si fara gluten, cu ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata. Gustul este cel putin la fel de bun precum cel al desertului pe baza de zahar.

Despre ingredientele folosite

“Fiecare ingredient folosit poate fi subiectul unei conferinte in sine despre nutritie. Pentru a enumera cateva dintre acestea, vom specifica: faina integrala spelta, uleiul presat la rece, siropul de struguri obtinut din must prin evaporare în vid la 60° Celsius si prin ionizare, nuca de cocos deshidratata natural, fainurile de hrisca, naut si orez, care sunt macinate lent intr-o moara cu roata din piatra, cacao naturala nemodificata alcalin, de provenienta belgiana, pasta proaspata de masline kalamata adusa special din Creta, fara adaos de conservanti. In plus, aceste ingrediente sunt cat mai putin modificate fata de starea lor naturala si optam pentru o folosire cat mai traditionalista si de scoala veche a proceselor tehnologice. Putem spune cu adevarat ca avem produse hand-made sau produse manufacturate”, ne asigura reprezentantii brandului Ambrozia.

Sortimente pentru toate gusturile

Aminteam in articolul http://www.camaracumerinde.ro/ce-produse-organice-mai-culegem-de-pe-mapamond-biscuiti-vegani-ambrozia/ ca imbunatatirea retetelor si diversificarea acestora este obiectivul principal al companiei Hiper Ambrozia. Ne-au dovedit inca o data ca se tin de cuvant.

Pentru a va convinge de gustul unic, va recomandam sa gustati cel putin unul dintre cele sapte sortimente noi aduse pe rafturile din “Camara cu Merinde”!

  • Biscuiti vegani cu musli bio
  • Biscuiti vegani cu ciocolata si visine
  • Biscuiti vegani cu nuca si busuioc
  • Biscuiti vegani cu mirodenii si cacao
  • Biscuiti vegani cu lavanda si mei
  • Biscuiti vegani cu morcovi si cuisoare
  • Biscuiti vegani cu telina, mac si lamaie

Va asteptam pe terase!

| Blog | No Comments

Vi-l prezentam pe fratele mai mic, Hangar Café ’67, un local nascut tot din pasiune pentru frumos, libertate si sanatate. Localul se afla intr-un colt din natura, in incinta Aeroportului International Tuzla, unde puteti admira zborul pasarilor si, bineinteles, cel al aparatelor de zbor.

Castravetele. Pe cat de comun, pe atat de benefic.

| Blog | No Comments

Nu exista om pe planeta care sa nu stie ce inseamna castravetele. Am putea garanta ca orice persoana din lume a gustat cel putin o data acest mic miracol al naturii.

SHOTI MAA. Ceaiul ayurvedic care iti reda echilibrul si elibereaza mintea

| Blog | No Comments

Medicina Ayurveda este una dintre cele mai vechi din lume, luand nastere in India in urma cu peste 5000 de ani. Principiile acestui sistem de vindecare naturala sunt aplicate cu succes si in zilele noastre de catre poporul indian.

Cu ce ne rasfatam dupa “post”?

| Blog | No Comments

Nu mancam pana la refuz. Nu simtim postul ca pe o corvoada. Chiar putem spune ca tinem post tot anul. Si ne place. Dupa sarbatori nu e nevoie sa intram la un program intens de detox si sa dublam orele de antrenament la sala.

Tagliatelle Petras. Paste fainoase raw cum rar intalnesti

| Blog | No Comments

Astazi vom vorbi despre un produs cu totul si cu totul special: Tagliatelle laminate raw, marca Petras Bio. Un brand care pune accent pe traditie si calitatea alimentelor.

Omega 3. Beneficii si surse

| Blog | No Comments

Acizii grasi Omega 3 sunt considerati acizi esentiali si sunt direct responsabili de sanatatea corpului nostru. Va povesteam intr-un articol anterior ca proteinele contin in total 20 de aminoacizi, printre care se numara cei opt aminoacizi esentiali ce nu pot fi produsi in mod natural la nivel celular.

Camara cu Merinde
Bd. Mamaia nr. 180
Constanta, CT 900540
Romania