Va asteptam pe terase!

Autor: 08/05/2018 Blog

Probabil vă gândiţi de ce vorbim la plural când spunem terase, deşi avem un singur restaurant Cămara cu Merinde. Haideţi să vă povestim! Ne exprimăm astfel pentru că vrem să vi-l prezentăm pe fratele mai mic, Hangar Café ’67, un local născut tot din pasiune pentru frumos, libertate şi sănătate.

Localul se afla într-un colţ din natură, în incinta Aeroportului Internaţional Tuzla, unde puteţi admira zborul păsărilor şi, bineînţeles, cel al aparatelor de zbor.

Concept

Probabil noi am spune-o mult mai modest. Am spune că restaurantul Hangar Café ’67 are o tematică aparte şi doreşte să ofere un strop de linişte fiecărui vizitator care îi calcă pragul. Poate v-am mai povesti că suntem pasionaţi de acest domeniu, al alimentaţiei publice, pentru că suntem conştienţi cât de importantă este hrana pentru organism.

Chiar dacă la Hangar Café ‘67 din Tuzla meniul nu este exclusiv vegan şi raw vegan, suntem siguri că veţi găsi un preparat potrivit stilului de viaţă pe care îl duceţi. Şi, aşa cum v-am obişnuit, toate preparatele sunt gătite cu ingrediente ce provin din surse sigure.

Ne-am decis că ar fi mai bine să îi cităm pe specialiştii revistei ELLE care ne-au nominalizat în cadrul proiectului “Decoration Romanian Design Awards” şi ne-au făcut cinste cu următoarea descriere: “Ambianta restaurantului rescrie povestea unei epoci în care aviaţia însemna pasiune, curaj, dedicare, decontextualizând astăzi. Hala reinterpretată ca restaurant, cu pereţii închişi cu tabla cutată, cu structură metalică aparenta, ca element central al decorului, creează premisele unei atmosfere autentice.

Utilizarea luminii calde şi a accentelor de culoare, contrabalansează elementele rigide, metalice. Toate piesele de mobilier sunt customizate, prin reciclarea de componente mecanice, hidraulice și electronice, utilizate în aviaţie, recuperându-se fizic şi afectiv elemente de istorie locală.”

Dacă nu v-aţi făcut planuri pentru weekendul următor, vă aşteptăm pe la Tuzla să vă bucuraţi de o atmosferă aparte, să priviţi spre pista de decolare, să faceţi o plimbare în aer liber şi să beţi pe terasa o limonadă răcoritoare.

Terasa Cămara cu Merinde

La Cămară cu Merinde vă aşteptam, de asemenea, cu preparate răcoritoare potrivite pentru sezonul cald ce se apropie încrezător. Avem „smoothie-uri” care mai de care mai gustoase, salate proaspete şi, pentru iubitorii de dulce, multe prăjituri fără strop de zahăr.

De acum ne bucurăm de soare şi spunem “Bine ai venit căldură!”

Va asteptam pe terase!

| Blog | No Comments

Vi-l prezentam pe fratele mai mic, Hangar Café ’67, un local nascut tot din pasiune pentru frumos, libertate si sanatate. Localul se afla intr-un colt din natura, in incinta Aeroportului International Tuzla, unde puteti admira zborul pasarilor si, bineinteles, cel al aparatelor de zbor.

Castravetele. Pe cat de comun, pe atat de benefic.

| Blog | No Comments

Nu exista om pe planeta care sa nu stie ce inseamna castravetele. Am putea garanta ca orice persoana din lume a gustat cel putin o data acest mic miracol al naturii.

SHOTI MAA. Ceaiul ayurvedic care iti reda echilibrul si elibereaza mintea

| Blog | No Comments

Medicina Ayurveda este una dintre cele mai vechi din lume, luand nastere in India in urma cu peste 5000 de ani. Principiile acestui sistem de vindecare naturala sunt aplicate cu succes si in zilele noastre de catre poporul indian.

Cu ce ne rasfatam dupa “post”?

| Blog | No Comments

Nu mancam pana la refuz. Nu simtim postul ca pe o corvoada. Chiar putem spune ca tinem post tot anul. Si ne place. Dupa sarbatori nu e nevoie sa intram la un program intens de detox si sa dublam orele de antrenament la sala.

Tagliatelle Petras. Paste fainoase raw cum rar intalnesti

| Blog | No Comments

Astazi vom vorbi despre un produs cu totul si cu totul special: Tagliatelle laminate raw, marca Petras Bio. Un brand care pune accent pe traditie si calitatea alimentelor.

Omega 3. Beneficii si surse

| Blog | No Comments

Acizii grasi Omega 3 sunt considerati acizi esentiali si sunt direct responsabili de sanatatea corpului nostru. Va povesteam intr-un articol anterior ca proteinele contin in total 20 de aminoacizi, printre care se numara cei opt aminoacizi esentiali ce nu pot fi produsi in mod natural la nivel celular.

Camara cu Merinde
Bd. Mamaia nr. 180
Constanta, CT 900540
Romania